Waar ben je naar op zoek?

Bart Koenraadt

Energie expert

Mail mij

Bart is al actief bij energievergelijk.nl sinds de website in 2014 een nieuwe start maakte. Zijn missie is om ervoor te zorgen dat jij toegang hebt tot de beste energiedeals. Om dit te bereiken, onderhandelt hij met energieleveranciers en andere relevante partijen.

Bart’s specialisaties:

  • Actuele informatievoorziening: Bart zorgt ervoor dat alle informatie op energievergelijk.nl relevant, actueel, en accuraat is, zodat jij, als consument, altijd beschikt over de nodige kennis om de beste beslissingen te maken
  • Blogs over tarieven: Bart excelleert in het opstellen van overzichtelijke lijstjes. Hij ziet precies bij welke energieleveranciers je kunt profiteren van de laagste tarieven en de meest aantrekkelijke kortingen.
bart@energievergelijk.nl

Bart in de media

Gas en licht: nu snel overstappen of nog even wachten?

Bijdrage Wynia's Week

Gas en stroom worden snel goedkoper en er zijn weer nieuwe vaste contracten. Maar wat is verstandig? Bart Koenraadt licht toe waar je als consument op moet letten en welke keuze je het beste kunt maken.

Lees verder op Wyniasweek.nl

Wat is er aan de hand met onze gasrekeningen?

Feature bij DutchNews

Op het populaire online platform Dutch News, dat zich richt op expats in Nederland, biedt Bart Koenraadt inzicht in de problematiek rondom gasrekeningen en de mogelijke acties die consumenten kunnen ondernemen.

Lees verder op Dutchnews.nl

Energievergelijk.nl: hoe duur de warmtepomp kan zijn

Analyse bij Climategate.nl

Op de kritische site Climategate.nl vertelt Bart Koenraadt dat er hoge kosten kunnen zitten aan de investering van een (hybride) warmtepomp. Dat kan voor sommige huishoudens 'een bittere pil' zijn.

Lees verder op Climategate.nl

Laatste bijdragen van Bart

Ook bij Essent en Energiedirect stijgen de tarieven voor stroom en gas

Na onder meer Eneco, Vattenfall en Budget Energie volgen ook Essent en Energiedirect met een verhoging van de ..

Budget Energie verhoogt tarieven stroom en gas voor alle contracten

Energiemaatschappij Budget Energie verhoogt vandaag de stroom- en gastarieven in al haar energiecontracten. De stroomprijs stijgt met 1 ..

Dit zijn de goedkoopste energiecontracten voor stroom en gas (april 2024)

Aan het begin van april blijven de stroom- en gasprijzen vrijwel hetzelfde vergeleken met de start van maart. ..

Zorgen om hogere energierekening

Overheid haalt 4,3 miljard euro aan energiebelasting op: waarom betalen we zoveel?

De energiebelasting is de afgelopen jaren fors gestegen. Vooral voor gas dragen huishoudens een steeds groter deel van ..

Vattenfall rekent hogere energietarieven voor huishoudens met zonnepanelen

Energiebedrijf Vattenfall past een maatregel toe waardoor nieuwe klanten met zonnepanelen hogere tarieven betalen dan klanten zonder panelen. ..

Vattenfall lanceert dynamisch energiecontract met wisselende tarieven

Ook Vattenfall sluit zich aan bij de trend van dynamische energiecontracten voor Nederlandse huishoudens. Na de introducties door ..

Onze energie-experts

Ons team bestaat uit gedreven professionals die elk een unieke rol spelen in het navigeren door de soms complexe wereld van energie.