Waar ben je naar op zoek?

Kunnen wij je ergens mee helpen?

Heb je vragen of opmerkingen? Neem dan een kijkje in onze kennisbank of neem contact met ons op via de mail.

Direct antwoord op je vraag

Bekijk of het antwoord op je vraag is opgenomen in onze kennisbank.

Naar de kennisbank

Contact

Mail ons als alleen je een vraag hebt over het vergelijken van energieleveranciers of als je feedback hebt voor onze website.

info@energievergelijk.nl

Postadres

  • Energievergelijk.nl
  • Escudostraat 10
  • 2991 XV Barendrecht
  • Google Maps

Dé onafhankelijke energievergelijker

Dé onafhankelijke energievergelijker

Energievergelijk.nl is oorspronkelijk gelanceerd als een kennisplatform op het gebied van duurzame energie en klimaatverandering. In 2022 hebben we de website een frisse update gegeven. Hierbij is de focus verschoven naar thema's die belangrijk zijn voor alle energieverbruikers: consumenten, overheden én bedrijven. Daarnaast hebben we een gebruiksvriendelijke energievergelijker geïntroduceerd waarmee je eenvoudig kunt overstappen naar een voordeliger energiecontract.

Ons voornaamste doel is om consumenten en organisaties te helpen bij het verminderen van hun energiekosten. Bovendien beogen we met onze uitgebreide kennisdossiers inzicht te geven in andere belangrijke onderwerpen binnen de energiemarkt.

Een deskundig team van energieprofessionals staat te allen tijde voor je klaar om je van gedegen advies en antwoorden op jouw vragen te voorzien.

Energieleveranciers vergelijken

Over ons

Hieronder vindt u meer informatie over onze website

Wie zitten er achter de site?

Energievergelijk.nl wordt beheerd door een team van energie-experts die het consumentenbelang hoog in het vaandel hebben. Zij voorzien de site dagelijks van nieuws en informatie, maar zoeken ook voor je uit wat de tarieven en kosten zijn in elk energiecontract.

Energievergelijk.nl is onderdeel van Humbird B.V., en we zijn geregistreerd bij de Kamer van Koophandel onder nummer 64810372.

Wat doen wij voor je?

Jou voorzien van volledige en duidelijke informatie over de energiesector is onze hoogste prioriteit. Bij ons kun je onafhankelijk energietarieven vergelijken en moeiteloos overstappen naar een betrouwbaardere en voordeligere energieleverancier.

Sluit je via onze site een nieuw energiecontract af? Dan ontvangen we daarvoor een eenmalige vergoeding van ongeveer 40 euro.

Hoe vergelijken wij?

Op Energievergelijk.nl vergelijk je energieleveranciers op basis van jouw persoonlijke situatie:

  • Postcode en huisnummer
  • Stroom- en gasverbruik
  • Opwek zonnepanelen

Bij elk energiecontract brengen we de belangrijkste informatie voor je in kaart, zoals de contractduur, tarieven, vaste leveringskosten en kortingen.