Contact

Heeft u vragen, opmerkingen of wilt u een afspraak maken? Vul onderstaand contactformulier in en wij nemen zo snel mogelijk contact met u op!

Veelgestelde vragen

Misschien staat uw vraag én het antwoord er bij.

Alle vragen

Stel een vraag

U hoort binnen 1 werkdag van ons

Contactformulier

  Heeft u een vraag?

  Dé onafhankelijke energievergelijker

  Energievergelijk is oorspronkelijk opgezet als kenniscentrum voor duurzame energie en klimaatverandering. In 2018 is er nieuw leven in de website geblazen. Daarbij is de focus verlegd tot onderwerpen die voor alle energieverbruikers – consumenten, overheden en bedrijven – relevant zijn. Bovendien biedt de website een energievergelijker die men kan gebruiken voor het overstappen naar een voordeliger en groener energiecontract.

  Energievergelijk is een informatieve en behulpzame site voor iedereen, met als doel om consumenten en bedrijven te helpen met het besparen op hun energiekosten. Verder willen we door middel van onze kennisdossiers uitleggen welke mogelijkheden huishoudens en organisaties hebben om zelf energie op te wekken en zo bij te dragen aan een duurzamere wereld.

  Energieleveranciers vergelijken

  Over ons

  Hieronder vindt u meer informatie over onze website.

  Wie zijn wij?

  Energievergelijk is een onafhankelijk kenniscentrum voor energie-gerelateerde thema’s die voor consumenten, bedrijven en overheden van belang zijn. Daarnaast bieden we huishoudens en zakelijke energieverbruikers de mogelijkheid om onafhankelijk energietarieven met elkaar te vergelijken. Daardoor kan men overstappen naar een voordeliger en groener energie alternatief. Energievergelijk is onderdeel van Humbird B.V. Wij staan ingeschreven onder het KVK-nummer: 64810372.

  Wat doen wij voor u?

  Energievergelijk ziet het als een prioriteit om u te voorzien van volledige en duidelijke informatie binnen de energiesector. Door het publiceren van nieuws en het beknopt en systematisch samenvatten van informatie over innovatieve ontwikkelingen in de energiewereld, hoopt Energievergelijk de interesse in energie-innovaties op te wekken. Met name op het gebied van alternatieve energie (wind, zon, en biomassa) wil de site zich zowel manifesteren als een actuele nieuwssite als een degelijke bron van achtergrondinformatie. Daarnaast helpen we u bij het vinden van een beter, voordeliger en duurzamer energiecontract bij een goede energieleverancier. Een team van energie professionals staat voor u klaar om u te voorzien en te helpen met uw vragen. Daarnaast proberen wij onze informatie en tarieven continu actueel te houden.

  Hoe vergelijken wij?

  Via Energievergelijk kunt u energieleveranciers vergelijken op basis van verschillende criteria:

  • Postcode en huisnummer
  • Energieverbruik
  • Soort contract
  • Grijze en groene stroom
  • Groen gas

  Om u een goed overzicht te bieden, laten we duidelijk zien hoe de kosten van het energiecontract per leverancier zijn opgebouwd. Verborgen kosten hebben we nog nooit van gehoord.


  Bezoekadres

  • Energievergelijk
  • Escudostraat 10
  • 2991 XV Barendrecht
  Routebeschrijving

  Voor een bezoek aan onze locatie moet u eerst een afspraak maken

  Kantoor Creditcard.nl