Waar ben je naar op zoek?

Kunnen wij je ergens mee helpen?

Heb je vragen of opmerkingen? Neem dan een kijkje in onze kennisbank of neem contact met ons op via de mail.

Direct antwoord op je vraag

Bekijk of het antwoord op je vraag is opgenomen in onze kennisbank.

Naar de kennisbank

Contact

Mail ons als alleen je een vraag hebt over het vergelijken van energieleveranciers of als je feedback hebt voor onze website.

info@energievergelijk.nl

Postadres

  • Energievergelijk.nl
  • Escudostraat 10
  • 2991 XV Barendrecht
  • Google Maps

Dé onafhankelijke energievergelijker

Dé onafhankelijke energievergelijker

Energievergelijk is oorspronkelijk opgezet als kenniscentrum voor duurzame energie en klimaatverandering. In 2018 is er nieuw leven in de website geblazen. Daarbij is de focus verlegd tot onderwerpen die voor alle energieverbruikers – consumenten, overheden en bedrijven – relevant zijn. Bovendien biedt de website een energievergelijker die men kan gebruiken voor het overstappen naar een voordeliger en groener energiecontract.

Energievergelijk is een informatieve en behulpzame site voor iedereen, met als doel om consumenten en bedrijven te helpen met het besparen op hun energiekosten. Verder willen we door middel van onze kennisdossiers uitleggen welke mogelijkheden huishoudens en organisaties hebben om zelf energie op te wekken en zo bij te dragen aan een duurzamere wereld.

Energieleveranciers vergelijken

Over ons

Hieronder vindt u meer informatie over onze website

Wie zijn wij?

Energievergelijk is een onafhankelijk kenniscentrum voor energie-gerelateerde thema’s die voor consumenten, bedrijven en overheden van belang zijn.

Daarnaast bieden we huishoudens en zakelijke energieverbruikers de mogelijkheid om onafhankelijk energietarieven met elkaar te vergelijken. Daardoor kan men overstappen naar een voordeliger en groener energie alternatief.

Energievergelijk is onderdeel van Humbird B.V. Wij staan ingeschreven onder het KVK-nummer: 64810372.

Wat doen wij voor u?

Energievergelijk ziet het als een prioriteit om je te voorzien van volledige en duidelijke informatie binnen de energiesector.

Met name op het gebied van alternatieve energie (wind, zon, en biomassa) wil de site zich zowel manifesteren als een actuele nieuwssite als een degelijke bron van achtergrondinformatie.

Een team van energie professionals staat voor je klaar om je te voorzien en te helpen met jouw vragen. Daarnaast proberen wij onze informatie en tarieven continu actueel te houden.

Hoe vergelijken wij?

Via Energievergelijk kun je energieleveranciers vergelijken op basis van verschillende criteria:

  • Postcode en huisnummer
  • Energieverbruik
  • Soort contract
  • Grijze en groene stroom
  • Groen gas

Om je een goed overzicht te bieden, laten we duidelijk zien hoe de kosten van het energiecontract per leverancier zijn opgebouwd. Verborgen kosten hebben we nog nooit van gehoord.