Waar ben je naar op zoek?

Achter de schermen bij Energievergelijk.nl

Energievergelijk.nl is een vergelijkingssite en kennisplatform voor energie. Sinds 2014 voorzien wij jou van het laatste energie-nieuws en helpen je bij het verlagen van je maandelijkse uitgaven.

  • Energie-updates: We houden je op de hoogte van het van het laatste nieuws rondom energieprijzen, leveranciers en overheidswijzigingen.
  • Dagelijkse checks: We controleren elke dag voor jou de tarieven, kosten, en speciale aanbiedingen van energieleveranciers.
  • Hulp van experts: Onze energiedeskundigen staan voor je klaar om al je vragen te beantwoorden en je advies op maat te geven.

Energierekening ook verlagen? Neem dan contact met ons op.

Google score Trustpilot score

Onze energie-experts

Ons team bestaat uit gedreven professionals die elk een unieke rol spelen in het navigeren door de soms complexe wereld van energie.

Koen verdiept zich iedere dag in de laatste ontwikkelingen binnen de energiemarkt. Daarnaast is hij het gezicht voor de media: je komt hem regelmatig tegen op de radio, in kranten of op online platforms. Zijn hoogtepunt was het optreden in het veelbesproken programma Kassa waar hij inzicht gaf in de dynamiek van energieprijzen.

Meer over Koen

Thomas heeft de vinger stevig aan de pols van de laatste trends en ontwikkelingen op het gebied van energie. Dagelijks duikt hij in de wereld van contractaanbiedingen, tarieven van aanbieders, en de fijne kneepjes van terugvergoedingen en -kosten. Thomas zorgt ervoor dat jij niets mist.

Meer over Thomas

Bart is onze commerciële kracht bij energievergelijk.nl. Zijn missie? Jou voorzien van de beste energiedeals. Hij onderhandelt met energieleveranciers om ervoor te zorgen dat jij profiteert van exclusieve bonussen en acties.

Meer over Bart

Werkwijze en verdienmodel

Bij Energievergelijk.nl streven we ernaar jou de best mogelijke service te bieden op het gebied van energie.

We beantwoorden hier een aantal vragen over wat we voor jou kunnen betekenen, hoe wij voor jou te werk gaan en hoe wij aan onze inkomsten komen.

Energievergelijk in de media

Nederland onderschat energiecrisis, waarschuwen experts

Analyse financieel dagblad

De oplopende energieprijzen worden voor steeds meer huishoudens een financieel probleem. In het FD gaf Koen Kuijper zijn analyse over de energieprijzen en het bewustzijn onder huishoudens.

Lees verder op fd.nl

#ikredhetnietmeer door de energiecrisis

TV-optreden Kassa

In 2022 en 2023 worstelden miljoenen Nederlanders met een te hoge energierekening. In een veelbekeken aflevering van Kassa (BNN VARA) deelde expert Koen Kuijper zijn inzichten in de dynamiek van energieprijzen.

Bekijken via Youtube

Energie wordt duurder in 2024: voor deze groep is de stijging het grootst

Artikel Linda

In 2024 gaan huishoudens gemiddeld 171 euro meer betalen voor hun energie dan in 2023. Dat blijkt uit berekeningen van energievergelijk.nl, ondersteund door onder meer cijfers uit het Belastingplan.

Lees verder op Linda.nl

Waarom is het gas in Nederland duurder dan in de rest van Europa?

Analyse bij RTL Nieuws

In een artikel op RTLnieuws.nl legt energiedeskundige Koen van energievergelijk.nl uit hoe het komt dat de gasprijs zo hoog is voor Nederlandse huishoudens.

Lees verder op rtlnieuws.nl

Nieuw energiecontract op de markt: vaste gasprijs, dynamische stroomprijzen.

Interview in Max Vandaag

Bij Max Vandaag beantwoordt Koen van energievergelijk.nl vragen over dynamische energie. Hij verkent het dynamische contract de toekomst is en of het slim is om hiervoor te kiezen.

Lees verder bij Max

Gas en licht: nu snel overstappen of nog even wachten?

Bijdrage Wynia's Week

Gas en stroom worden snel goedkoper en er zijn weer nieuwe vaste contracten. Maar wat is verstandig? Bart Koenraadt licht toe waar je als consument allemaal op moet letten.

Lees verder op Wyniasweek.nl