Waar ben je naar op zoek?

Disclaimer

Energievergelijk.nl stimuleert een duurzame samenleving door middel van informatievoorziening binnen de energiesector. Daarbij komen verschillende (nieuws)onderwerpen, achtergronden en andere publicaties aan bod, zoals: duurzame energie, energiebesparing, klimaatbeleid, energie vergelijken, regelgeving en subsidies.

Informatie op Energievergelijk.nl

De informatie op Energievergelijk is met grote zorg samengesteld. Daarbij zal getracht worden om alle getoonde informatie regelmatig aan te passen, overeenkomstig aan de ontwikkelingen op het gebied van energie. De site streeft naar een actuele en juiste informatievoorziening, echter kan niet gegarandeerd worden dat informatie na verloop van tijd nog steeds juist is.

Aan de informatie op Energievergelijk.nl kunnen daarom geen rechten worden ontleend. Verder aanvaardt Energievergelijk geen aansprakelijkheid voor schade als gevolg van onjuistheden en/of gedateerde informatie.

Onafhankelijk

Energievergelijk opereert onafhankelijk van welke sponsor of adverteerder dan ook: organisatorisch, inhoudelijk of anderszins. De redactionele inhoud is zorgvuldig samengesteld zonder enige beïnvloeding van derden.

Informatie door derden

Reacties op artikelen zijn toegestaan, maar dienen aan enkele voorwaarden te voldoen. Een reactie moet betrekking hebben op het artikel en mag geen scheldwoorden, bedreigingen of discriminaties bevatten. Verder is het maken van reclame door middel van het plaatsen van een reactie, niet toegestaan. Reacties op artikelen worden kort gescreend door iemand uit het redactiecollege en worden verder door softwaretoepassingen gecontroleerd op spam of externe links.

Spam

Energievergelijk maakt gebruik van technieken die ongewenste berichten (spam) weert. Er bestaat een kleine kans dat uw bericht ten onrechte wordt aangemerkt als spam en ons niet bereikt. Als het bericht voor u een groot belang vertegenwoordigt, adviseren wij u om bij ons na te vragen of het is ontvangen.

Op de inhoud van Energievergelijk berust copyright. Alle rechten zijn voorbehouden. Het is verboden om zonder toestemming van Energievergelijk.nl, stukken en/of gedeelten van de website te kopiëren, op te slaan of openbaar te maken voor zakelijke doeleinden, in enige vorm of op enige wijze. Op sommige Nederlandse overheidspublicaties rust geen auteursrecht: wetten, verordeningen en vonnissen van rechtbanken.