Energievergelijker

In slechts 4 korte stappen uw energierekening omlaag! Dat is energie vergelijken via Energievergelijk.nl.


Energie vergelijken

Energie vergelijken met de energievergelijker van Energievergelijk.nl. Dat is makkelijk en snel fors besparen op uw energierekening. Overstappen is zo geregeld. Opzeggen van uw huidige energiecontract hoeft u niet zelf te doen. Dat doet de nieuwe energieleverancier voor u. Begin dus nu met besparen op uw energiekosten en vul uw postcode en huisnummer hierboven in.

Bespaar tot 400 euro op uw energierekening

Energie vergelijken is fors geld besparen. Ook u kunt vele honderden euro’s per jaar besparen op uw energiekosten. Op zoek gaan naar de goedkoopste energieleverancier kan u jaarlijks vele honderden euro’s besparen. Energieleveranciers bieden steeds nieuwe en hogere overstapkortingen voor nieuwe klanten. Daar kunt u dus van profiteren. Vergelijk ieder jaar opnieuw uw energiekosten en profiteer steeds weer van veel voordeel.

Overstappen is simpel

Overstappen is simpel. Nadat u een energieleverancier hebt gekozen vult u uw gegevens in op onze site. Uw gegevens worden direct doorgestuurd naar de gekozen energieaanbieder. De nieuwe leverancier zorgt voor uw aansluiting thuis of op de zaak en zegt uw huidige contract voor u op. U hoeft hervoor dus verder niets te doen.

Onafhankelijk en altijd up to date

De energievergelijker van Energievergelijk.nl is 100% onafhankelijk. Wij hebben geen rechtstreekse contracten of afspraken met energieleveranciers. De aanbiedingen in onze vergelijker worden centraal aangeleverd en beheerd. U heeft dus altijd een actueel en onafhankelijk overzicht van de prijzen van de goedkoopste aanbieders. U sluit direct uw nieuwe contract af met de gekozen energieleverancier.