0251 - 76 00 59
Tot 21:00 bereikbaar

Zakelijke energievergelijker voor MKB en ZZP

Als ondernemer heb je al genoeg kosten. Het laatste wat je daarom wilt, is te veel betalen voor je energierekening. Maar hoe kom je erachter welke energieleverancier voor jouw bedrijf het goedkoopst is?

Op energievergelijk.nl vul je gemakkelijk en snel de zakelijke energievergelijker in. Binnen één minuut krijg je een onafhankelijk en actueel overzicht van de voor jouw bedrijf meest gunstige energieleveranciers voor de zakelijke markt.

Hoeveel betaal je als ondernemer aan stroom en gas?

Naast personeel en huisvesting is energieverbruik één van de grootste zakelijke kostenposten. Logisch dus dat je deze zo laag mogelijk wilt houden. Om de energierekening omlaag te brengen kun je natuurlijk energiebesparende maatregelen treffen, zoals zonnepanelen op het dak . Maar energie besparen kan ook op minder ingrijpende manieren. Zorg bijvoorbeeld voor goed geïsoleerde ramen en muren en laat apparatuur en verlichting niet onnodig aan staan. Daarnaast kan het lonen om over te stappen naar een andere leverancier.

De zakelijke energievergelijker biedt gemakkelijk en snel een overzicht van de kosten voor energie op de zakelijke markt. De prijzen die worden getoond zijn inclusief BTW.

Hoe werkt de zakelijke energievergelijker?

Tijd is geld. Dat begrijpen wij. Daarom duurt onze test slechts enkele seconden. Ook een overstap is zo geregeld.

Voor het invullen van de energievergelijker heb je nodig:

  • Postcode en adres van je bedrijf
  • Het (geschatte) jaarverbruik aan stroom en gas

Geef vervolgens aan dat het om zakelijk energieverbruik gaat.

Wij doen de rest!

Vergelijk en bekijk wat jouw bedrijf kan besparen.

Trouwe klanten worden niet beloond

Als werkgever ben je blij met loyaliteit: loyale klanten, loyaal personeel… daar kun je op bouwen! In de wereld van energieleveranciers wordt loyaliteit echter niet altijd beloond. Hoe lang is jouw bedrijf al klant bij dezelfde energieleverancier? Als het antwoord is: ‘Langer dan een jaar’, dan is de kans groot dat je inmiddels te veel betaald.

Concurrentie onder energieleveranciers

Sinds het vrijgeven van de energiemarkt zijn energieleveranciers erop gebrand om nieuwe klanten binnen te halen. Deze concurrentiestrijd zorgt met name op de zakelijke markt voor grote prijsverschillen. Aanbiedingen en lange termijn-kortingen maken een groot verschil op de energienota. Het is daarom aan te raden om regelmatig een energievergelijkingstest te doen. Grote kans dat overstappen naar een andere energieleverancier loont!

Onafhankelijk en compleet

Energievergelijk.nl is onafhankelijk. Dit betekent dat wij geen contracten of afspraken hebben met energieleveranciers. Aanbiedingen en kortingsacties worden bij ons centraal aangeleverd en beheerd. Wij vergelijken alle energieleveranciers met elkaar. Je krijgt bij ons daarom altijd een actueel en compleet overzicht van de energieprijzen.

Zakelijke energievergelijker voor MKB en ZZP

Of je nu ZZP’er of MKB’er bent: op energievergelijk.nl vind je altijd de goedkoopste oplossing, passend bij de omvang van je bedrijf. Vul de energievergelijkingstest in, geef aan dat het gaat om zakelijk verbruik, en energievergelijk.nl zet voor jou de beste aanbiedingen op een rij. Zo betaal je nooit te veel.

Ontdek wat jouw bedrijf kan besparen.