0251 - 76 00 59
Tot 21:00 bereikbaar

Tarieven energieleveranciers vergelijken

Een slimme consument weet zeker dat hij niet te veel betaalt voor een product. Weet jij zeker dat je niet te veel betaalt voor je energie? Om daarachter de komen is het handig om alle tarieven van energieleveranciers te vergelijken. Dat lijkt onbegonnen werk, maar is eigenlijk heel simpel.

 

Vergelijken in 3 stappen

Op onze energievergelijkingssite vind je een eenvoudige online vergelijkingstool. Invullen kost slecht een minuutje van je tijd. Daarna krijg je binnen enkele ogenblikken een compleet en actueel overzicht van de verschillende energietarieven. Je ziet dus direct hoeveel je kan besparen op je energierekening.

Voordat je de energievergelijker invult, is het handig om de jaarnota van je huidige energieleverancier erbij te pakken. Dan heb je alle gegevens bij de hand. Vergelijken gaat in drie stappen:

  1. Vul je postcode in
  2. Vul je soort huishouden in
  3. Geef je gemiddelde energieverbuik aan.

Geen jaarnota bij de hand? Geeft niet, wij vullen dan automatisch een gemiddeld energieverbruik in, aangepast op de grootte van je huishouden.

 

Direct naar een goedkoper tarief

Nadat je de tarieven van alle energieleveranciers hebt vergeleken, kan het zijn dat je het liefst zo snel mogelijk overstapt naar een goedkoper alternatief. Ook dat is in de meeste gevallen zo geregeld. Je vult je persoonsgegevens in, en wij regelen de rest. Overstappen naar een andere leverancier via een energievergelijker is simpel en slim.

 

Simpel

Wij geven je persoonsgegevens direct door aan de leverancier van je keuze. Deze maakt vervolgens de overstap in orde. Je hoeft niet eens je oude contract op te zeggen. Als je op het juiste moment overstapt, zorgt de nieuwe leverancier voor een naadloze, soepele overgang naar het nieuwe contract.

Slim

Waarom zou je overstappen via een energievergelijkingssite? Het antwoord luidt: ‘Dit is in de meeste gevallen goedkoper!’ Hoe dat kan? Op energievergelijkingssites moeten energieleveranciers openlijk met elkaar de concurrentiestrijd aangaan. Dit heeft als gevolg dat de leveranciers hun scherpste aanbiedingen bewaren voor dit soort sites. Hier vind je dus de scherpste prijzen van dit moment!

Over energievergelijk.nl

Energievergelijk.nl is een onafhankelijke energievergelijkingssite, waarop je de verschillende tarieven van energieleveranciers kunt vergelijken. Ook een overstap regelen wij.

Energievergelijk.nl heeft geen contracten met energiebedrijven. Wél ontvangen we een vergoeding per overstap. Deze vergoeding is voor iedere energieleverancier gelijk. We zien je dus graag overstappen, maar het maakt ons dus niets uit welke leverancier je kiest. Zo hebben we beiden winst: wij profiteren van een overstap, jij profiteert van een lagere energierekening!

Energiebedrijven hebben er veel voor over om nieuwe klanten te mogen verwelkomen. Daarom komen ze regelmatig met interessante acties. Deze acties worden bij ons aangeleverd, centraal beheerd en met jou gedeeld.

Direct tarieven vergelijken? Ga naar de energievergelijker.