Waar ben je naar op zoek?

Algemeen

Energiekalender 2020

Belangrijkste kalenderdagen

Een overzicht van de belangrijkste energiekalender dagen:

Week van de circulaire economie (3 t/m 7 februari)

Tussen maandag 3 februari en vrijdag 7 februari staat Nederland in het teken van de circulaire economie. Daarin worden door verschillende bedrijven allerlei evenementen georganiseerd, waaronder presentaties met goede voorbeelden om zelf circulair aan de slag te gaan.

World Sustainable Energy days (4 t/m 6 maart)

Tijdens de jaarlijkse World Sustainable Energy days in Oostenrijk staat de wereldwijde energietransitie van fossiel naar duurzaam centraal. Meer dan 660 deelnemers uit meer dan 50 landen nemen deel, zoals bedrijven, onderzoeksgemeenschappen en overheidsinstanties. Het programma bestaat uit een beurs met exposerende bedrijven. Hierbij ontvang je informatie over markten, technologie├źn, financiering, onderzoek en case studies.

Dag van de aarde (22 april)

Dag van de aarde (ofwel Earth Day) wordt in alle landen ‘gevierd’. Hierbij staan we stil bij de planet en de rijkdommen die het ons biedt. Alles staat in het teken van bewustwording van ons consumentengedrag en de invloed hiervan op onze aarde.

Wereld milieudag (5 juni)

Wereld milieudag wordt ieder jaar door de Verenigde Naties georganiseerd en heeft als doel om overheden, bedrijven en consumenten stil te laten staan bij het milieu.

Wereld energieweek (5 t/m 9 oktober)

De Wereld energieweek (World Energy Week) is de grootste jaarlijkse bijeenkomst van de Wereldenergieraad, een netwerk van leiders en onderzoekers op energiegebied. Tijdens de week komen actuele wereldwijde energievraagstukken aan bod.


Laatst bijgewerkt op: 04 maart 2020

Geen antwoord op je vraag gevonden?

Contactformulier

Stel je vraag eenvoudig via ons contactformulier. Wij nemen binnen 2 werkdagen contact met je op.

Stuur ons een bericht

Check onze kennisbank

Antwoorden op veel vragen over energie, het klimaat en meer vind je binnen onze kennisbank.

Naar de kennisbank