0251 - 76 00 59
Tot 21:00 bereikbaar

Onafhankelijke energievergelijker

Een energievergelijker is een gemakkelijk hulpmiddel bij het zoeken naar een nieuwe energieleverancier. Binnen enkele seconden ontvang je een compleet en actueel overzicht van de tarieven van energie-aanbieders. Zo wordt het wel heel gemakkelijk om voor de goedkoopste deal te kiezen.

>>>>>>Ik wil direct naar de energievergelijker. 

 

Hoe werkt de energievergelijker?

Als je naar de energievergelijker gaat, vragen wij je om een paar gegevens in te vullen. Het is daarom raadzaam om ook even de jaarnota van je huidige leverancier erbij te pakken. Nu heb je alle gegevens bij de hand:

  1. Je postcode en huisnummer.
  2. Het aantal personen in je huishouden.
  3. Je gemiddelde energieverbruik op jaarbasis. (Dit kun je zien op de jaarnota. )

Geen jaarnota bij de hand? Geen nood, dan maken wij een automatische inschatting.

Daarna druk je op de knop bekijken. Binnen enkele seconden krijg je van ons een compleet en onafhankelijk overzicht van de meest gunstige tarieven.

 

Overstappen: en dan?

Nadat je de goedkoopste energieleverancier gekozen hebt, kun je direct overstappen door het overstapformulier in te vullen. Daarna heb je er geen omkijken meer naar. Wij regelen de overstap en je nieuwe leverancier zegt je oude contract op. Heb je nog geen slimme meter? Dan dien je zelf nog je meterstanden door te geven.

Na de overstap krijg je een bevestiging per email of per post. Na deze bevestiging heb je een wettelijke bedenktijd van 14 kalenderdagen. Wil je binnen die tijd liever terug naar je oude leverancier? Dan kan dat. Kosteloos en zorgeloos.

 

Let op

Overstappen is dus simpel. Toch moet je op een paar dingen letten:

  • Kijk eerst goed welk contract je hebt. Is dat doorlopend of heeft het een einddatum?
  • Moet je misschien een  opzegvergoeding betalen?
  • Wanneer loopt je contract af? Overstappen duurt doorgaans tussen de 6 en 8 weken. Houd daar rekening mee.

 

Onafhankelijk…

We zeiden het al: onze energievergelijker is onafhankelijk. Wij hebben namelijk geen rechtstreekse contracten, deals of afspraken met energieleveranciers. Alle aanbiedingen op onze site worden centraal aangeleverd en beheerd.

 

…en actueel

De leveranciers doen er veel aan om nieuwe klanten te werven. Daarom komen ze regelmatig met aantrekkelijke kortingen of welkomstcadeaus. Deze worden veelal aangeboden bij energie vergelijkingssites. De scherpste tarieven vind je dus hier! Een nieuw contract afsluiten via een onafhankelijke energievergelijker kan vele malen goedkoper zijn dan wanneer je dat rechtstreeks bij de leverancier doet. Profiteer ook van korting!

Doe de online energievergelijker en stap direct over.

Heb je nog vragen? Bel gerust, op werkdagen met 0251 – 76 00 59.