0251 - 76 00 59
Tot 21:00 bereikbaar

Onafhankelijk energie vergelijken

Veel mensen vullen jaarlijks een onafhankelijke energievergelijker in. Dit kan heel handig online. Op Energievergelijk.nl krijg je een compleet overzicht van de beste energie aanbiedingen: simpel, snel en up-to-date.

Waarom zou je energieleveranciers vergelijken? En hoe werkt een overstap?

 

Energie vergelijken loont

Regelmatig energieleveranciers vergelijken levert een forse besparing op. Als je een onafhankelijke energie-vergelijker invult, ben je gelijk op de hoogte van alle aanbiedingen. Je ziet dus direct of je bij je huidige leverancier meer betaalt. In veel gevallen kun je besparen op je energiekosten door over te stappen naar een nieuwe aanbieder. Op die manier maak je namelijk slim gebruik van kortingen en cashbacks voor nieuwe klanten.

 

Hoe kun je onafhankelijk vergelijken?

Energievergelijk.nl is onafhankelijk: wij hebben geen directe contracten met leveranciers. Wél krijgen wij wekelijks interessante aanbiedingen binnen van leveranciers. Dat verschilt van hoge kortingen, tot cashback-acties en interessante welkomstcadeaus. Voor iedere overstap krijgen wij een vergoeding. Deze vergoeding is voor iedere leverancier gelijk. Wij zien jou dus graag overstappen. Maar het maakt ons niet uit naar wie!

Op onze site moeten leveranciers dus openlijk met elkaar concurreren. Dit levert vaak scherpe prijzen op – scherper dan wanneer je rechtstreeks bij de leverancier een contract afsluit!

Alle acties beheren wij centraal en plaatsen we vervolgens op onze site. Zo krijg je altijd een actueel overzicht van de beste aanbiedingen. Je kunt op deze manier honderden euro’s per jaar besparen op je energiekosten. De besparing loopt soms op tot wel 450 euro.

Benieuwd wat jij kunt besparen? Vul de online tool in en zie het direct!

 

Overstappen na vergelijken

Ook overstappen naar een andere leverancier kan via onze site. Wij geven jouw gegevens dan direct en automatisch door aan de nieuwe energieleverancier. Je hoeft je dus niet eerst in te schrijven bij ons. Je sluit het nieuwe contract direct af met de gekozen leverancier. En de nieuwe leverancier regelt verder je overstap. Je hoeft zelfs je huidige contract niet op te zeggen.

 

Alle voordelen op een rij

Onafhankelijk energie vergelijken heeft dus meerdere voordelen. We zetten ze voor je op een rij:

  1. Je vergelijkt in één keer alle energie-aanbieders. Wij vergelijken de hele Nederlandse energiemarkt.
  2. Je ziet de scherpste tarieven voor jouw situatie. De online tool houdt rekening met jouw leefsituatie.
  3. Je ontdekt de meest actuele aanbiedingen. Wij krijgen alle aanbiedingen direct aangeleverd van de leveranciers. Daarom vind je bij ons de meest actuele aanbiedingen.
  4. Overstappen via een onafhankelijke vergelijkingssite is goedkoper. Energieleveranciers leveren scherpe acties aan bij energievergelijkingssites, vanwege het open karakter. Overstappen via een onafhankelijke vergelijkingssite levert dus vaak een grotere besparing op dan direct overstappen via een energieleverancier.

Meer weten?

Bekijk de energiewijzers  of bel naar 0251 – 76 00 59. Op werkdagen zijn wij tot 21:00 uur bereikbaar.