Waar ben je naar op zoek?

Nieuws

Eneco verhoogt energietarieven voor vast contract, ook korting vervalt

Energieleverancier Eneco rekent per vandaag hogere tarieven in de vaste energiecontracten die worden aangeboden via de Eneco website. Ook bij dochteronderneming Oxxio stijgen de prijzen.

Consumenten die op zoek zijn naar een nieuw energiecontract zullen een stijging zien in hun kosten voor zowel elektriciteit als gas. De tarieven voor elektriciteit stijgen met 1,8 tot 2,4 cent per kilowattuur, terwijl de prijzen voor gas met 5,6 tot 7,5 cent per kubieke meter omhoog gaan.

Concurrenten Budget Energie en Vattenfall voerden al eerder hogere energietarieven door.

Prijsverhoging

Hieronder een overzicht van de oude stroom- en gasprijzen en de nieuwe tarieven (per 19 april) bij Eneco en Oxxio.

Eneco

ContractOude tarievenNieuwe tarievenVerschil
1 jaar vast€ 0,272 /kWh
€ 1,187 /m3
€ 0,290 /kWh
€ 1,262 /m3
1,8 cent /kWh
7,5 cent /m3
3 jaar vast€ 0,302 /kWh
€ 1,192 /m3
€ 0,326 /kWh
€ 1,248 /m3
2,4 cent /kWh
5,6 cent /m3
Tarieven gelden voor een nieuw afgesloten contract

Oxxio

ContractOude tarievenNieuwe tarievenVerschil
1 jaar vast€ 0,269 /kWh
€ 1,184 /m3
€ 0,288 /kWh
€ 1,259 /m3
1,9 cent /kWh
7,5 cent /m3
3 jaar vast€ 0,297 /kWh
€ 1,189 /m3
€ 0,321 /kWh
€ 1,245 /m3
2,4 cent /kWh
5,6 cent /m3
Tarieven gelden voor een nieuw afgesloten contract

Gevolg van hogere gasprijs

De energietarieven bij leveranciers stijgen, omdat de gasprijs in de afgelopen 10 dagen met meer dan 18 procent is gestegen.

De koers van de Amsterdamse TTF, waar gas wordt verhandeld, sloot gisteren op 32,30 euro per Megawattuur (MWh). Dat was begin april nog 26,20 euro per MWh. Een forse stijging van ruim 23 procent.

Ook bonus vervalt

Wat verder opvalt, is dat de hoge loyaliteitskortingen bij zowel Oxxio als Eneco zijn komen te vervallen. Voorheen konden nieuwe klanten bij Oxxio profiteren van een overstapkorting tot 290 euro, terwijl Eneco een korting van 180 euro bood bij hun vaste contracten.

Update 19 april (15:45): bij Oxxio is de korting inmiddels terug. Deze bedraagt maximaal 355 euro.

Jaarkosten 300 euro hoger

Een huishouden met een gemiddeld verbruik van 2.500 kWh elektriciteit en 1.200 m3 gas die gisteren bij Eneco nog een jaarcontract afsloot, zou vandaag op jaarbasis 300 euro meer betalen. Daarbij is rekening gehouden met de hogere tarieven en het wegvallen van de korting.

Hoewel het mogelijk is dat deze wijzigingen tijdelijk zijn en de kortingen op een later moment weer worden aangeboden, is het duidelijk dat deze energieleveranciers onder de huidige omstandigheden minder aantrekkelijk zijn geworden.

Benieuwd welke energieleveranciers nog wel gunstig zijn geprijsd?

Check dan de energievergelijker.

Over de auteur

Thomas van Campenhout staat bekend als dé trendwatcher binnen de energiewereld. Met zijn scherpe blik volgt hij het laatste energienieuws en analyseert hij de recente ontwikkelingen.

Meer over Thomas

62 reacties

 • GG v S

  Mijn 3 jarige contract stopt op 7 juli .nu nieuw contract aangegaan voor 1 jaar kreeg geen 3 jarig aangeboden oude termijn bedrag 140 euro per maand moet per eind juli 204,70 gaan betalen .en dat ik ieder jaar een paar honderd terug krijg kan dit niet plaatsen .winstbejag van eneco

  Reageren
  • GG.vS

   @G v S
   Terwijl eneco mij het advies geeft om te verlagen naar 13euro pm ..schiet mij maar lek

   Reageren
 • DDanny

  De energiewereld is in de laatste.paar.jaar veranderd in een cowboy wereld.In plaats van constructief te werken aan oplossingen of eens na 20 jaar te gaan nadenken over wat een smart grid nou echt betekent, kunnen ze alleen maar regels verzinnen om er rijker van de te worden. Welke debiel gas ene elek heeft gekoppeld snap ok nog steeds niet. Is er gas te weinig gaan de prijzen ook vam elek omhoog terwijl we daar bulken van energie die we voor geen.meter kwijt komen. Iedereen wilt aan de batterij maar dat vinden de energiecowboys niet zo een leuk idee, want we maken het ze alleen maar.moeiljker. Ook Den Haag ligt dwars en doet niks. En san doe contracten…. Je komt er toch niet meer uit met dat oerwoud aan contracten. Het is allemaal een spel op de beurs geworden. Er wordt gigawatt aan stroom geproduceerd bij particulieren en wat krijg je ervoor… een boete. Ik vraag me echt af of dit juridisch wel mogelijk is.

  Reageren
 • IIlse leicher

  Ik ben 6,5j klant geweest bij eneco, vast contract eneco plus. Die stopte eind nov23. Toen ik heb gebeld in sept23 om te kijken wat ze aanboden, kreeg ik te horen dat ik automatisch veranderd was in okt23 na “mijn sociaal tarief”. (Zonder ik hier iets over wist van die verandering en ik heb ook nooit recht gehad op soc tarief) Dus ze hebben me gewoon een variabel contract gegeven zonder mijn weten en met verkeerde gegevens (door dat zogezegd soc tarief hebben ze mij veranderd omdat dat gestopt was)
  Meerdere malen gebeld ook altijd andere uitleg van die callcenter medewerkers.
  Eneco is dus laag gezakt bij mij door hun gesjoemel.
  Nu verander ik naar elegant met de stadskantoor.

  Reageren
 • AAlfred Jodocus Kwak

  Gaskraan Groningen open gooien, iedereen die in het gaswinning risico gebied woont verplicht uitkopen + extra geld als compensatie. Een andere oplossing bestaat niet.

  Reageren
  • RRay

   @Alfred Jodocus Kwak

   Mee eens, als ze boeren kunnen uitkopen kunnen ze dat hier ook doen

   Reageren
   • EErwin

    @Ray

    Haha enig idee om hoeveel woningen het gaat en waar deze Groningers dan maar moeten wonen? Delusion.

    Reageren
 • ZZelfstandig MKB ondernemer

  Waarom zou Den Haag er niks aan doen? De overheid heeft baat bij deze exorbitante prijsverhogingen. Onze schatkist wordt gevuld door de belasting. Ons belastingstelsel rekent niet in bedragen maar in procenten van, dus hoe hoger de prijs hoe hoger de inkomsten. Dan gooien ze het grootste gros van de bevolking een paar dunne plakjes worst in de schoot, door exorbitante verhoging van het minimumloon, wat ervoor zorgt dat er nog meer binnenkomt want loonheffingen, werkgeversdeel etc. Omdat de lonen achterlijk snel stijgen moeten kostprijzen opnieuw omhoog en de prijzen stijgen weer… En weer lacht Den Haag zich zijn l** uit de broek want BTW… Dan heeft men een nieuwe Eureka cash-cow reden gevonden, het Klimaat: extra belasting op dit en dat en vooral op energie want jij gebruikt dus slecht! Tussendoor nog even een verbruikers belasting verhogen ivm met te hoge suikerconsumptie dmv frisdranken, maar ook braaf de suikerloze varianten meebelasten met als excuus dat dit scheiden door onze belastingdienst niet uitvoerbaar is Ondertussen voor de bühne het toneelstukje dat de maatschappij zo polariseert en hoe erg ze het vinden. Wordt toch eens wakker allemaal: het is exact wat ze willen, afleiden en aan de achterkant leeghalen. Het ouderwetse Verdeel en heers politiek. Mooi de staatsschuld op papier laten krimpen, omdat door inflatie de schuld minder waard wordt en door prijsverhogingen inkomsten hoger, zelf flink meegraaien via aandelen en belangen. Toch rekenen ze alles weer in percentages binnen de Europese “veilige” norm en dat lezen die gewone burgers weer in de media: “ach ja, ze hebben het toch maar gedaan in zo’n moeilijke tijd” en het klootjesvolk stemt de volgende verkiezingen gewoon weer braaf op dezelfde incompetente, beinvloedbare gevaarlijke klunzen die zich politici noemen in deze maatschappij. Dus geef eens een goede reden voor de politiek om er echt eens iets aan te doen….

  Reageren
  • WWRM

   @Zelfstandig MKB ondernemer Dingen veranderen alleen door poralisatie

   Dingen veranderen alleen door transparantie

   Transparantie is de grootste nachtmerrie van politici

   Wel geldt bepaalde politici zullen tot het einde meewerken aan een systeem

   Een goed voorbeeld is te vinden in de film die untergang

   Overigens aan het eindresultaat maakt het niet uit

   Systemen en aanhangers komen en gaan

   Reageren
 • FFam Kartel

  Energiemarkt is 1 groot verboden kartel. Gaat de gasprijs omlaag, profiteer je niet, zodra het stijgt zijn ze er allemaal (na verboden prijsafspraken) als de kippen bij.

  Reageren
  • GGoel

   @Fam Kartel

   Wat jij wil is een dynamisch energiecontract. Kan je gewoon selecteren in de energievergelijker bovenaan de pagina.

   Reageren
   • FFam Kartel

    @Goel
    Dat is niet wat ik bedoel.
    De markte beweegt omlaag maar energiemaatschappijen niet/nauwelijks. Die houden de winst op zak door verboden prijsafspraken. Dat schreef ik al maar dat is wat ik bedoel en niets anders. Ook de dynamische contracten of aflopende contracten worden niet goedkoper. Dat is wat ik bedoel. Snap je hem nu?

    Reageren
    • GGoel

     @Fam Kartel

     Bij dynamisch beweegt de prijs die je betaald voor energie letterlijk mee met de markt. Zo is TTF sinds 19 april weer (fors) aan het dalen en de dynamische tarieven ook.
     Dynamische energieleveranciers kunnen dus ook niet aan verboden prijsafspraken doen.

     Voor prijsafspraken bij de overige energieleveranciers is geen bewijs en lijkt erg onwaarschijnlijk. Wel kan het lijken dat de prijsbewegingen tegengesteld zijn maar dat komt meestal doordat zij wat trager reageren met prijswijzigingen tov marktbewegingen. Zij gaan voor het wat groter plaatje, dus trager.

     Reageren
 • Ppiet

  lekkaaa

  Reageren
 • HHarrie

  Beste mensen,
  In Nederland is geen saamhorigheid meer we lopen allemaal te klagen over van alles en nog wat maar actie ondernemen doen we niet.
  Of we gaan stoppen met dat klagen of we nemen actie laat de auto staan ga staken leg het land plat maar doe iets.
  Of we stappen net als Engeland uit Europa en gaan weer terug naar de gulden.

  Reageren
  • NNoor

   @Harrie

   Wat heeft stappen uit de e.u. nou te maken met de energie prijzen?
   Ik denk dat ook in Engeland alles duurder wordt. De stijging van de prijzen lijkt mij eerder het gevolg van de spanning en oorlogen welke op dit moment zijn.

   Reageren
  • GGoel

   @Harrie

   Uit de EU stappen is voor het VK een megalomane vergissing gebleken met zware economische gevolgen.

   De EU moet zsm een federatie worden waarbij het subsidiariteitsbeginsel strak wordt gehandhaafd. Net zoals er in een grondwet vrijheid van meningsuiting rigoureus moet worden vastgelegd.

   Reageren
  • JJan

   @Harrie terug naar de gulden?
   Dan zou een broodje kroket 7 gulden kosten.
   Daar hebben ze wel voor gezorgd dat dit niet meer kan.

   Reageren
 • JJohn

  Ik heb 12 april een nieuw contract afgesloten bij Eneco voor de oude prijzen. Mijn bedenktijd liep tot 26 april. In dit contract staat dat de levering start per 26 juni. Nu heeft Eneco eenzijdig het contract geannuleerd zonder opgaaf van redenen. Dat lijkt me niet juist. Kan dat zomaar? Het is erg in mijn nadeel en duidelijk in het voordeel van Eneco.

  Reageren
  • GGoel

   @John

   Vermoedelijk maken energieleveranciers nu ook gebruik van hun recht eenzijdig zonder opgave van redenen binnen de opzegtermijn het contract te ontbinden.

   Energievergelijk zou hier eigenlijk eens een artikel over moeten schrijven.

   Reageren
 • JJordie

  Ik heb 3 jaar afgesloten voor 200 pm ik verbruik vrij veel.
  Bij vd bron
  Nu maar hopen dat het een beetje ok is

  Reageren
  • RRovaro

   @Jordie

   Je sluiteen contract af voortarieven. Niet maand bedrag.
   Wat is volgens jouw veel gebruik,

   Reageren
 • JJ.F. Trommelen

  Contractbreuk dus.

  Reageren
  • FFrans

   @J.F. Trommelen EH nee natuurlijk niet. Het is voor nieuwe contracten, niet de lopende contracten. Het staat letterlijk in de tekst

   Reageren
   • GGoel

    @Frans

    Ik denk dat de energieleveranciers nu ook gebruik gaan maken van de 2 weken opzegtermijn. Dat werkt waarschijnlijk 2 kanten op.

    Reageren
 • LLenie

  Ja de rijke worden weer rijker en de arme weer arme,
  Heelaas

  Reageren
  • AAnne

   @Lenie
   Nederland Bonus land
   Nederland subsidie land
   Nederland word verkwanseld en verpaupert

   Reageren
 • CCarin

  Tja ook zij moeten verdienen, maar ik heb een vraag, als de gasprijzen omhoog gaan meer betalen, maar als de gasprijzen naar beneden gaan heb ik nog geen verlaging gezien. Kloof tussen arm en rijk word steeds groter zo.

  Reageren
  • CCo

   @Carin
   Goedemorgem
   In deze ben.ik.het niet eens met jou uitspraak dit treft ook de rijken maar die voelen het minder
   Zelf kun je er veel aan doen door te bezuinigen op de gas kraan maar open draaien. Trek eens een trui aan.

   Reageren
   • MMauke

    @Co

    Helemaal mee eens.
    Mensen klagen te veel.
    We hebben nog te goed.!!!!

    Kijk om je heen mensen.

    Reageren
  • GGoel

   @Carin

   Wat jij wil bestaat: dynamisch energiecontract. Ben je sowieso het goedkoopst uit!

   Reageren
 • JJ.Schouten

  Zou ook de media eens goed onder de loep kunnen nemen. Die verdraaien ook een heleboel.
  Na het ene verhaal naaien ze maar wat aan elkaar om onrust te zaaien. Het lijkt wel de grote showbizz club. Als er maar verkocht wordt. Lieve mensen last al die bladen met roddel verhalen nu eens in de schappen liggen. Er zijn nog genoeg andere dingen waar we ons ECHT druk om moeten maken.!!!

  Reageren
  • JJeroen

   @J.Schouten,

   Belachelijke situatie, leg eerst eens uit waarom de energieprijzen in België sterk dalen en hier de pan uit reizen, tenslotte 1 Europa.

   Reageren
   • GGoel

    @Jeroen

    Er is geen geïntegreerde Europese energiemarkt. Er wordt wel aan gewerkt, maar er zijn krachten tegen verdere federalisatie van Europa.

    Reageren
 • JJ Schouten

  Idd de rijke worden rijker en de armen hebben het nakijken.
  Ik snap alleen niet waarom de overheid niet wederom ingrijpt.
  O ja die zijn er alleen maar voor de rijken. 🙁

  Reageren
 • SSylvia

  Straks kan niemand meer betalen alleen de rijken

  Reageren
  • GGoel

   @Sylvia

   Je kan het je nu nog niet voorstellen, maar op termijn zal energie juist veel goedkoper worden!
   Maar dat duurt nog wel een jaartje of 10 à 20.

   Reageren
 • DDanny

  Banken, verzekeraars, energiemaatschappijen, de doodsteek voor de economie

  Reageren
 • MMaarten

  Gelukkig heb ik een vast contract voor 1 jaar dat 7 april in is gegaan bij Budget energie.
  Maar ik begin mij zo langzamerhand af te vragen wat er allemaal gebeurd. De ene dag zakken de prijzen voor energie en de andere dag stijgen ze weer. Steeds heeft men een excuus of reden hiervoor, gevolgen van oorlog, inkoopbeleid enz. De regering verhoogd de energie belasting, de netbeheerder verhoogd zijn leveringskosten. Het is werkelijk ongelooflijk wat er gebeurt en wordt gedaan. Alles wordt steeds duurder, op alle mogelijke manieren haalt men geld binnen en wij zijn de slachtoffers daarvan. Wanneer komt hier nu eens echt een einde aan, zo lang wij dit blijven accepteren nooit dus.
  Zijn we het soms vergeten? Europese Unie, één Europese munt en open grenzen. Het zou allemaal beter worden werd ons verteld. Het mag duidelijk zijn dat dit niet zo is en dat het allemaal alleen maar slechter is geworden. Ik ben geen pessimist en weet het ook niet beter, wel ben ik realistisch en durf eerlijk te zeggen dat het alleen maar slechter wordt en de waarheid niet wordt verteld. Misschien zie ik het verkeerd maar dom ben ik zeker niet, zeker niet wanneer ik naar de prijzen en verhogingen kijkt die maar blijven stijgen. Ik reken nog steeds de euro terug mensen zeggen dat je dit niet meer moet doen. De euro had een waarde van fl.2,20 wanneer ik nu naar de euro prijzen op dit moment kijkt en deze om rekend naar de fl. munt die wij hadden dan zal het hoop ik toch wel duidelijk zijn dat er iets goed mis is in dit land. Dat prijzen in de afgelopen jaren steeds een beetje omhoog zijn gegaan dat is te begrijpen maar wat niet te begrijpen en schandalig is dat zijn de euro prijzen die we nu moeten betalen voor alles.
  Enkele voorbeelden, een half brood fl. 0,75 nu gemiddeld €1,70 dus omgerekend fl. 3,00. IS DIT NORMAAL EN BEGRIJPBAAR. NEE DUS
  HETZELFDE GELDT VOOR DE ENERGIE PRIJZEN EN DE DAADWERKELIJKE REDEN HIERVOOR.

  Reageren
  • MMarc

   @Maarten Omrekenkoers is 2,20371. Dus €-1,70 = 3,746307 gulden en geen 3 gulden.

   Reageren
   • PPeter

    @Marc, wauw, je hebt echt de moeite genomen om online een koers calculator te vinden, de berekening te maken en te reageren alleen om je gelijk te halen dat zijn berekening niet exact op de cent af klopt?

    Reageren
    • HHarimau

     @Peter Een koers calculator???? Is gewoon rekenen hoor. €1 = Fl 2.20, dus wil je weten hoeveel Euro nu in de oude Gulden kost is het aantal Euro’s x 2.20. € 25 is 25 x 2.20. Wil je terug rekenen, dus 100 gulden is hoeveel Euro?. IS Fl 100 : €2.20. Hier heb je geen calculator voor nodig, gewoon hoofd rekenen. En dit is waarom tegenwoordig HBO-ers een reken-en taaltoets moeten maken wanneer zij in diverse richtingen willen doorleren.

     Reageren
    • HHarimau

     @Peter
     Oeps, vergat ik. Gewoon even een constatering . Die paar centen verschil welke Maarten al op €1 maakt is ruim 74 cent. Dit loopt al snel op bij het berekenen van meer dan €1 .

     Reageren
  • DDanny

   @Maarten
   Je hebt helemaal gelijk.
   Het ergste van alles is dag overal de belasting met tientallen procenten omhoog is gegaan in de laatse 1o jaar
   Nog niets een gesproken vanaf 2001 toen de euromunt er kwam.
   Effe dat brood: 4 euro hij de jakkeren os een

   Reageren
   • DDanny

    @Danny
    Even afmaken. Dat brood va de bakker dus 4 euro is gewoon 10 florijn. Dat gtaan op het veld groeit gewoon door.
    Energie is een maffia bende geworden. Klopt geen zak van. Werd het een jaar of 10 geleden nog geatis aan Duitsland gegeven, nu wordt je gestraft. Brandstof wat was het ook weer dik 60% is belasting??
    Wat dacht je van het duurzaamheidsbeleid in Nederland. Klopt ook geen zal meer van.
    Zonnepanelen doe maar krijg je geld terug. Nee nu moet je betalen.
    Jongens allemaal een de elektrische auto. Krijg je subsidie om 1 te kopen. Eerst geen wegenbelasting. Toen 4% toen 12 daarna 20 en binnenkort volle mep. Maar let op het gewicht daar zit de adder! Zwaardere auto meer wegenbelasting. In Nederland is het paaien en naaien….

    Reageren
    • GGast

     @Danny
     Toen we met zijn allen de energiecompesatie kregen hadden er een hele hoop een grote mond dit komt ook bij mensen terecht die een hoog inkomen hebben en die hebben het helemaal niet nodig.
     Maar met de elektrische auto mag alles onder het mom van subsidies daar hoeft ineens niet naar het inkomen gekeken worden ze moeten alleen maar voordeel halen. Op het moment dat de mensen er wel bepaalde zaken moet gaan betalen dan wordt er geklaagd en gezegd van dan verkoop ik de elektrische auto en dan ga ik weer op een fossiele brandstof auto rijden wat nou met het roepen we doen en rijden electrisch voor het milieu niks van waar we rijden electrisch voor subsidies en het is makkelijker om jou subsidies te laten betalen door anderen zwaarder te belasten dat is pas oneerlijk en een leugen tegelijk

     Reageren
  • HHenk

   @Maarten

   Je ziet het helemaal goed volgens mij. Als je bijvoorbeeld kijkt wat in guldens een kop koffie of glas fris kostte, dan is de prijs op dit moment verzesvoudigd. Mijn salaris is sinds de euro verviervoudigd. Ik behoor tot de velen die het allemaal goed kan betalen , maar maak me echt zorgen voor al die nederlanders die de armoe in gedreven wordt.

   Reageren
   • JJeffrey

    @Henk

    Ok dan Henk, dan vindt je het vast niet erg als een van de goed bedeelden maar meer belasting moeten afdragen want ik zit voor de rest van mijn leven in de armoede dankzij mijn handicap en zit in de winter in een koude flat.

    Reageren
  • PPeter

   @Maarten
   Beter had ik het niet kunnen verwoorden, je verhaal is zeer duidelijk, Europappa……

   Reageren
  • TTheo

   @Maarten Je hebt een instantie die controleert, de Autoriteit Consument en Markt. Dat heet een waakhond te zijn maar is een ingedutte, tandenloze tijger. Ze krijgen zo veel klachten over de energiebedrijven maar verwerpen ze bijna allemaal. Als er een parlementaire enquête over gehouden zou worden, zou duidelijk worden dat er zelfs malafide praktijken plaatsvinden bij enkele energiebedrijven. Ik heb geporteerd aangifte te doen tegen Eneco wegens ongeoorloofde verhogingen van tarieven en onbehoorlijk bestuur maar die wilde de politie niet opnemen. Het argument van Eneco was: je mag ook weggaan. Zoek je een ander energiebedrijf. Zo staan zij er dus in. De arrogantie van de macht.

   Reageren
  • GGoel

   @Maarten

   Ooit van inflatie gehoord? Maakt niet uit of je dan gulden, of euro hebt, inflatie staat daar los van.

   Reageren
 • AA,de jong

  Zodra er onrust is,verhogen ze de prijzen. Maar owee als de prijzen zakken, daar merken we niets van .het is een criminele bende,en de overheid, doet daar aan mee.kunstnatig hoog houden de prijzen!! Niet iedereen kan verduurzamen…gewoon schandalig.

  Reageren
  • TTon

   @A,de jong

   Straks betaald niemand meer

   Reageren
  • MMaarten

   @A,de jong
   Dit zijn de juiste woorden hiervoor, dacht iedereen er ook maar zo over.

   Reageren
 • CCja de Jong.

  Ik heb een vast contract bij Eneco.ik lees op deze site dat de energie prijzen omlaag gaan ik heb geen gas meer alleen stroom.en op een andere site staat weer dat de prijzen voor vaste contracten juist omlaag gaan hoe kan dit dan.

  Reageren
 • JJoma

  Als je voor de stijging hebt getekend voor je contract verandert er niets….heet niet voor niets contract ……

  Reageren
 • RRick

  Koopmans.
  Je hebt 18e contract afgesloten nieuwe prijs gaat in vanaf de 19e dus volgens mij heb je dan nog de oude prijs

  Reageren
 • FFrans

  Boeven zijn het . Iedere verhoging word gelijk aangegrepen MAmar een verlaging duurt maanden

  Reageren
  • GGoel

   @Frans

   Niet met een dynamisch energiecontract. Betaal je elke dag de marktprijs!

   Kijk onderaan deze pagina bij Dynamisch Energiecontract.

   Reageren
 • KKoopmans

  Jammer ik heb gisteren n vast contract afgesloten.

  Reageren
  • GGoel

   @Koopmans

   Je hebt 14 dagen om je contract te annuleren.

   Reageren
  • MMo

   @Koopmans

   U heeft altijd 2 weken bedenktijd dus u kunt nog annuleren hoor.
   Het is wel handig dat u een bevestiging van de annulering vraagt via de email dan heeft u het zwart op wit nl.

   Reageren

Schrijf een reactie

Het e-mailadres blijft prive.