Waar ben je naar op zoek?

Nieuws

Dit wordt het definitieve energie plafond in 2023 (+ prijzen)

Zojuist is het definitieve energie prijsplafond bekend gemaakt door het kabinet. En wat blijkt, zowel het grensverbruik als het maximale tarief is gunstiger vastgesteld voor de consument.

Update 09-11-2022: de laatste details van het prijsplafond van 2023 vind je hier.

Maximale tarieven en verbruikslimieten

Twee weken geleden werd voor het eerst gesproken over het prijsplafond, maar niet iedereen was het eens met de gestelde bedragen. Het lijkt te hebben geholpen, want het kabinet communiceert nu de volgende gegevens:

 • Plafond stroomprijs: maximaal € 0,40 per kWh (was € 0,70)
 • Plafond gasprijs: maximaal € 1,45 per m3 (was € 1,50)

Deze bedragen zijn inclusief energiebelasting, ODE en btw.

Niet alleen de prijs is goedkoper, ook de volumegrens voor stroom is een stuk hoger, namelijk:

 • Stroom: 2.900 kWh (was 2.400 kWh)
 • Gas: 1.200 m3 gas (zelfde)

Het prijsplafond is overigens niet het enige steunpakket van het kabinet. In dit artikel lees je alle 7 maatregelen die genomen worden om de energierekening te verlagen.

Opsteker

Een flinke opsteker voor veel huishoudens in Nederland, die al rekenden op prijsverhogingen van meerdere honderden euro’s per maand komende winter. Het AD heeft berekend dat dankzij het energie plafond de gemiddelde rekening straks maximaal 241 euro bedraagt.

Het kabinet trekt voor deze maatregel wel flink de portemonnee. In eerste instantie werd uitgegaan van een steunpakket van 10 tot 15 miljard euro. Maar daar kan nu nog 5 a 10 miljard bij worden opgeteld.

Extra korting

Het energie prijsplafond gaat gelden over heel 2023, maar zojuist is ook bekend geworden dat ieder huishouden dit jaar nog een korting ontvangt van in totaal 380 euro op de energierekening.

Deze korting zal worden verrekend door je energieleverancier over de maanden november en december.

Marktprijs

Ga je in 2023 meer verbruiken dan 2.900 kWh en/of 1.200 kuub gas, dan betaal je daarboven de dan geldende marktprijs. Als we kijken naar de huidige energieprijzen, wordt er het volgende gemiddeld betaald:

 • Stroom: € 0,829 per kWh
 • Gas: € 3,66 per m3

Als je dit vergelijkt met het prijsplafond, dan is dat in beide gevallen meer dan een halvering. Een flinke financiële opsteker dus.

Energietoeslag

Daarnaast kunnen huishoudens met een laag inkomen in 2023 ook een energietoeslag aanvragen van maximaal 1.300 euro.

Gemeentes kunnen de toeslag – net als dit jaar – uitkeren aan in totaal zo’n 1 miljoen huishoudens, die minder te besteden hebben.

Tegemoetkoming

Het kabinet hoopt met het nieuwe energie plafond meer tegemoet te komen voor grote gezinnen, en mensen die geen gasaansluiting hebben, zoals huishoudens met een warmtepomp.

Ook voor ondernemers wordt er nog gekeken naar compensaties. Hierover volgt waarschijnlijk later deze week een besluit.

Over de auteur

Sinds 2014 is Bart Koenraadt actief als energie-expert voor deze site. Hij zorgt voor relevante en actuele informatie over de energiemarkt, zodat jij altijd beschikt over het laatste nieuws.

Meer over Bart

254 reacties

 • Jjohn rhee

  had niet door hoe oud deze poll was
  sorry voor de late opmerkingen
  er veranderd niets dus jammer van de moeite

  Reageren
 • NNan

  Hallo, ik heb een een slimme meter met al en hoog tarief, en idd ik zit hoger dan ooit. Terwijl wij nu heel bewust met onnodig verbruik om te gaan was benieuwd of iemand weet of je in beroep kan gaan, verder zit ik vast aan fattenval stadsverwarming durf verwarming niet eens aan te zetten, de helft werkt niet, en als die ene aandoet die nog wel doet moet hij op hoogste stand wil hij warm worden.
  Uit nood sinds de winter op petroleum overgestapt. Kost ook geld maar dat gaat niet zomaar de lucht in zoals centrale verwarming.

  Reageren
 • JJohan

  Mijn kontrakt loopt eind maart af. Daarna wordt mijn kontrakt bij dezelfde leverancier omgezet in een variabelkontrakt. Het prijsplafond wordt dan verdeeld in de periode voor en na beëindiging van het jaarkontrakt dat is duidelijk. Maar stel dat ik in augustus een vast kontrakt kan afsluiten bij een andere leverancier. Kan ik dan het resterende prijsplafond opgebouwd sinds eind maart meenemen naar die nieuwe leverancier? Zo niet dan heeft overstappen weinig zin.

  Reageren
 • VVera Rosink

  Sinds het plaatsen van de slimme meter verbruiken we 1500kw per jaar meer
  We wonen in een appartement zijn met z n tweeën en hebben per jaar een verbruik van 4500kw ons appartement is van 2010 dus heel goed geïsoleerd
  Hoe is dat mogelijk?????????

  Reageren
  • Jjohn rhee

   @Vera Rosink

   dit kan nooit kloppen of heeft u enorme stroomverbruikers in huis controleer dat goed
   vriendelijke groet john

   Reageren
 • DDe Bedrogene

  Ik heb 2 tarieven. Een dag en dal tarief.
  Voor beiden zit ik onder het plafond van 2900 kWh.
  Je zou denken :0 (dat beiden afzonderlijk worden verrekend).
  Maar gevoelsmatig heb ik het gevoel bedrogen te worden.
  Die beiden kWh waarden worden simpelweg opgeteld.

  Reageren
  • Ggj kREEFTMEIJER

   @De Bedrogene

   wij hebben stadsverwarming en is gekoppeld aan de gasprijs ,waarom moeten wij gas gaan betalen die niet eens word geleverd want de warmte die wij krijgen word geleverd door externe bedrijven die de restwarmte aan de ener maatschappij levert
   ik snap hier niets van
   op opgelicht te worden door je eigen mensen die je hebt gekozen in het parlement
   stel zakkenvullers zijn het over onze ruggen heen

   Reageren
 • JJack

  Lijkt inderdaad een halvering. Echter, de variabele tarieven gaan omhoog daar zit de winst voor 2023. De goedkope gaskavels van 25ct per kuub zijn dit jaar nog effe snel verkocht(winst naar 2022v verschoven).
  Allemaal bandieten! Wordt tijd voor privatisering en rationalisering van de nieuwkomers. Dat zijn de geldwolven die ons nu de laatste centen afpakken voor onze primaire levensbehoeften.

  Reageren
 • Vv.j gerrits

  wel weet je zoveel niets zeggende info . we proberen met zijn alle deze situatie de kop te bieden wat heel moeilijk is als in de uitkering zit ik heb vrij regel matig gebeld met vragen wat word het netto loon wanneer krijgen we de energietoeslag vragen wat er allemaal verhoogd word wat blijft er echt over van de 10 procent verhoging en weet je nergens maar dan ook nergens krijgen we een antwoord op en dan is het nu december 2022 dus ik vraag u nogmaals wanneer in 2023 en hoeveel kunnen wij de energievergoeding ontvangen en hoe hoog word de netto uitkering toch niet normaal dat mensen zwaar onder druk staan en jullie de antwoorden weg laten, wat kunnen wij daar mee ?? antwoorden zoals in januari krijgt u de 1300 energie vergoeding en per januari word dit uw hoogte van uw uitkering dan beste mensen kan ik gaan rekenen om mijn huishouding boven water te proberen houden. nu kan ik niks ook niet met deze info echt geef het volk ook eens directe antwoorden

  Reageren
 • DDave

  Mensen welke gasloos wonen en elektrisch verwarmen hebben een verbruik van minimaal 7500kwh. Wanneer er geen mogelijkheid is tot plaatsen van zonnepanelen en dus ook niet zelf stroom kunnen opwekken helpt een prijsplafond van 2900kwh ook niet echt. Zou hier nog compensatie voor komen; Particulier gebruiker met enkel stroom…..

  Reageren
  • RRichard

   @Dave

   Mijn boiler alleen gebruikt al 2.000 kwh.

   Reageren
   • Hhubert

    @Richard
    ter info : richard, overdrijft u niet wat
    een boiler heeft een vermogen van zeg 2000 watt
    dus peruur 2000wh ,dat is duizend maal minder dan u stelt
    of ben ik dan mis misschien?

    Reageren
    • TTwan

     @hubert
     2000Kwh per jaar kan idd Hubert.
     een jaar bestaat uit 8760 uur.. als de boiler in dat jaar in totaal 1000 uur heeft aan aan gestaan dan is dus de 2000Kwh heel reëel.
     en dan ben je dus al 2/3 van je plafond al kwijt. en er zijn best veel huurwoningen met zo’n boiler. maar daar denkt de regering niet aan.
     één voordeel Richard
     een warmtepomp is duurder 😛

     Reageren
  • Jjohn rhee

   @Dave

   Heeft u geen tuin waar panelen geplaatst kunnen worden?

   Reageren
 • IIneke van Loon

  Ik heb een wia uitkering, daarbij een nabestaande pensioen van mijn man. Dat bij elkaar opgeteld zit ik net iets te hoog met mijn inkomen. Hierdoor val ik buiten de boot. Geen energie toeslag.
  Ik heb het dan ook zwaar te halen iedere maand, Hoop dat hier ook een oplossing voor komt!
  Heb nog wel een vast contract tot oktober 2024, maar ben benieuwd wat ze hiermee gaan doen i.v.m. energieplafond.

  Reageren
  • BBassie

   @Ineke van Loon

   Reageren
  • Hhub

   @Ineke van Loon hallo Ineke,
   ik heb ook een contract tot 2026.
   volgens horen van mijn leverancier blijf ik gewoon mijn maandelelijkse voorschot wat in mijn contract staat betalen, niet meer en niet minder.

   groetjes Hub

   Reageren
  • KKlaas

   @Ineke van Loon als je net boven de norm zit kun je recht hebben op een deel van de toeslag,
   informeren bij de gemeente is belangrijk. Mijn zoon zit met hetzelfde verhaal maar krijgt € 650,- Gemeente Súdwest Fryslan.

   Reageren
  • AAgnes

   @Ineke van Loon, ik weet niet hoeveel je boven het drempelbedrag uitkomt om energietoeslag te krijgen? Mijn moeder kwam er met 25 euro ook net boven uit. Daarop heb ik een toch een aanvraag voor haar ingevuld en daar een brief bij gedaan met een beroep op de menselijke maat. De gemeente heeft haar toen toch de toeslag toegekend. Dus…vul gewoon de aanvraag in, en doe daar een brief bij waarom je het toch echt nodig hebt.

   Reageren
 • KKeiharde werker

  ik verbruik met elektrisch verwarmen zo’n 20 kwh per dag. Ik ga een grote diesel aggregaat aanschaffen van 11 kwh. Deze laat ik in de tuin draaien. Ben al bezig met een hout kachel voor in de woonkamer. Als je dit uit ga rekenen ben je voordeliger dan bij welke enrgie maatschappij ook. Misschien een tip, je kunt ook een kleine aggregaat nemen, voor in de avonden bijvoorbeeld als de zon weg is. Wat helemaal fantastisch wordt is als straks het vastrecht tarief naar 350 euro gaat, zoeit heb ik vernomen, dan is het huis voorzien van elektrisciteit met zonnepanelen en een aggregaat helemaal voordelig. Helaas is het wat millieu belastend, maar goed, de keus wordt je min of meer opgelegd.

  Reageren
  • RRob

   @Keiharde werker
   Hoe meer co2 uitstoot hoe beter dan warmt de aarde wat sneller op Hahaha. Deze regering is rupsje nooit genoeg.

   Reageren
 • AAngela

  Hoi zie net nieuwe green choice bedragen per 1 jan 2023. Enkel 0.81 normaal0.87.
  Het prijs plafond is 40cent bij 2900 kwh.
  Ben behoorlijk de klos met mijn warmte pomp. En ook met de zonnepanelen blijf ik er nog heel veel boven. Top kabinet. Dikke pluim. We zijn gasloos maar u maakt ons zo kansloos.

  Reageren
  • RRon

   @Angela
   Ik weet niet of je rekening gehouden hebt met de salderingsregeling.

   Stel je verbruikt op jaar basis 6000 Kwh en de zonnepanelen leveren 3000 Kwh per jaar op, dan eorden die 3000 Kwh eerst van je totale verbruik ( 6000 Kwh) afgetrokken. Dsm blijft er 3000 Kwh over en daar geldt het prijsplafond voor. Dus in dat geval geldt het hoogste tarief vsn €0,90 per Kwh alleen over de laatste 100 Kwh van de totale 6000 Kwh die verbruikt werd.

   Reageren
 • MM

  Ze willen gewoon dat je 100% afhankelijk wordt van de staat zo ben je als mens bij te sturen op de weg die hun willen gaan ,hoezo vrijheid ,dat bestaat niet meer

  Reageren
  • BBvH

   @M Al het klootjesvolk krijgt een nummer en wordt gecontroleerd volgens Chinees model, want die luisteren het best. ( springen helaas ook het meest van flats, zonder parachute. )
   Toch is er nu nog een kleine groep nodig die zich verenigd en Den Haag en Brussel naar huis stuurt als ze blijven knoeien met al hun doen en laten !!
   Nederland verenigt u !!! ( naar huis zonder uitkering, want ze hebben ter controle, al genoeg gestolen van ons.

   Reageren
  • Fflip

   @M
   Hahahahahaha……Jaaahaaaa tuurlijk weer 1tje……lekker conspiracy blijven denken. Wees liever een beetje dankbaar dat ze wat voor je doen……

   Groetjes

   Reageren
  • RRj

   @M

   Ja dat zij 40 jaar gelden m’n vader al, vrijheid in deze bestaat niet….

   Reageren
 • MMaarten

  Hoe zit het met de teruglevering van energie.
  Is dit van invloed op het prijsplafond.
  Of is alleen de gebruikte energie van toepassing

  Reageren
 • Eerica

  Ik vind het raar dat iedereen hetzelfde plafond krijgt. Woon je in een appartement tussen de buren krijg je hetzelfde als een vrijstaand huis….

  Reageren
  • Ppeter van agthoven

   @erica
   Het is niet raar, dat mensen in een appartement voor dezelfde prijs energie krijgen geleverd als mensen in een vrijstaand huis. Het op een andere manier vormgeven levert immers rechtsongelijkheid op. Los daarvan zou het anders vormgeven een zeer ingewikkelde operatie worden, vergelijkbaar met de complexe systemen van de Belastingdienst.Een appartement verwarmen kost veel minder energie dan het verwarmen van een vrijstaand huis. De bezitter van een vrijstaand huis is vermoedelijk veel meer kwijt aan energie, omdat die sneller boven het prijsplafond uitkomt.

   Reageren
 • WWilma Hendriks

  Hallo, heb een warmtepomp dus heb alleen elektriciteit. Dit wilde ze tien mijn appartement gebouwd werd en geen gas er meer in. Ik lees niets over het energie plafond alleen. Doordat het prijsplafond voor energie en gas bekeken wordt zit ik zo aan de 2900 kw. Wat gaan ze hier mee doen?

  Reageren
 • AA.dunnink

  Hoe zit het nu voor 2 huishoudens met 1 electro aansluiting met 6900 kw gebruik en 4500 km aardgas

  Reageren
  • RRuudje Rooijakkers

   Daar ben ik ook benieuwd naar. Vlgs mij is er 7 november een debat geweest over blokverwarming, aangevraagd door Pieter Omtzigt. Geldt die uitspraak wellicht ook hiervoor

   Reageren
 • HHendrikx

  Er wordt heel wat berekend omtrent de energie prijzen en de bijdragen door het Rijk.
  Vreemd vind ik echter dat klanten met een vast contract ook meedelen in deze bijdrages.
  Vast contract klanten merken toch nog niets van de hoge energie prijzen!
  Waarom dan wel meedelen in de bijdrage van Het Rijk.
  Klanten met een variabele contract hebben het zwaar, terwijl de vaste contracten hulp krijgen die ze (nog) niet nodig hebben.

  Reageren
  • JJoop

   @Hendrikx
   Ik gun iemand die mazzel wel.
   Wat wordt ik er beter van als ze iemand die deze sigaar uit ogen doos niet zou krijgen (dit fooitje heb we al duizend keer zelf betaal met de belasting op belasting enzovoort)
   Afgunst is iets lelijks dat ettert

   Reageren
   • MMarian

    @Joop Dit is de enige goede reactie. Toppie

    Reageren
  • AAlbert

   @Hendrikx
   ik begrijp uw verontwaardiging, u heeft gegokt met een variable kontractin de hoop dat de prijs gaat zakken, maar nu blijkt dat u mis hebt gegokt, moet u het de anderen die het goed hebben gedaan, dit niet misgunnen.

   Reageren
  • AAlbert

   @Hendrikx
   mij maakt het niks uit ik heb trekzalf.

   Reageren
  • NNatascha

   @Hendrikx
   Terechte opmerking. En elke tegenargument kan weer weerlegd worden.

   Reageren
  • JJef

   @Hendrikx\Ik vind het een beetje raar wat je schrijft. Waarom zouden mensen met een contract niet mee mogen delen. Misschien betalen zij ook teveel. Zij profiteren dan toch niet meer dan mensen met een variabel contract. Als ze een gunstig tarief afgesproken hebben krijgen ze minder of helemaal niets. Maart als ze een hoger tarief hebben afgesproken is het toch normaal dat ze ook mee profiteren?

   Reageren
 • BBob

  Als ze nu is de totale kwh berekenen word iedereen er gelukkiger van( gas 1 m3 omgerekend naar+/- 10 kwh stroom)
  Zit je aan de 14000/15000kwh per jaar wat je mag verstoken (1200m3 gas en 2900kwh stroom).
  Zijn degene die in hun huis geïnvesteerd hebben (deels of volledig gasloos) ook tevreden.
  Of als je minder gas verstookt en meer stroom verbruik kan je het zo verrekenen lijkt mij..

  Reageren
 • JJan

  Ja ik zie ook nergens staan hoe het met de vaste kosten gaat. Dus transportkosten.

  Reageren
  • AAlbert

   @Jan

   u zegd het goed vaste kosten, dat blijft gedurende uw kontract gelden, maar gas en electra gaat met marktwaarde omhoog of naar beneden, mits u een fast kontract hebt afgesloten.

   Reageren
 • MMichiel

  Misschien een stomme vraag maar zijn de gas en elektra tarieven, die bijvoorbeeld door Essent worden gecommuniceerd, inclusief alle belastingen, kosten etc? Alvast dank.

  Reageren
  • AAlbert

   @Michiel
   inderdaad STOM.

   Reageren
 • NNelly

  Hoe wordt de teruggeleverde verrekend? Ik heb zonnepanelen en ben bijna zelfvoorzienend. Doordat ik mijn elektrische auto ook zelf oplaad verbruik ik flink meer electra.

  Reageren
  • AAlbert

   @Nelly
   al u aan het plafond zit , verder fietsen.

   Reageren
 • RRichard

  Iemand een tip voor twee gezinnen op één stroom en gas aansluiting. Wij bewonen een pand voor dubbele bewoning. Een stroom en gas voorziening voor twee gezinnen. Dat betekend dus voor ons maar één tegemoetkoming voor beide gezinnen en onder het plafond blijven gaat ons niet lukken m.b.t. het gasverbruik. Een tweede aansluiting gaat het ook niet worden. Gasverbruik al tot minimum beperkt. We durven de knop voorlopig dus even niet open te zetten. Gelukkig gaat het nu nog met dit weer, maar hoop wel op een milde winter.

  Reageren
  • WWolter

   @Richard
   Ik herken het probleem. Onze woongroep met 4 bewoners, elk op eigen verdieping, heeft ook slechts 1 gasaansluiting. Ik weet dat er meer van die woongroepen zijn. Een oplossing weet ik nog niet. Men zou de regeling van toepassing moeten verklaren op elke wooneenheid die bij de gasaansluiting hoort afzonderlijk. In jouw geval dus 2 x

   Reageren
  • AAnnemiek Prinsen

   @Richard
   Hoi Richard
   Hier hetzelfde probleem. Ook wij hebben een huis met dubbele bewoning (ouders). We hebben 1 huisnummer, 2 aparte WOZ aanslagen/gemeentebelasting, elk een eigen ketel maar dus maar 1 gasmeter. Ook wij gaan ver over het plafond straks. Vallen wij nu onder de zogenaamde blokverwarming waar ze alsnog een regeling voor gaan treffen?

   Reageren
   • AAlbert

    @Annemiek Prinsen

    helaas te laat, u had toen u het huis ging delen twee kontracten moeten afsluiten en meters moeten laten instaleren, kost wel iets meer, maar het maandbedrag blijft kwa gebruik gelijk.

    Reageren
  • AAlbert

   @Richard

   Reageren
  • KKeiharde Werker

   @Richard
   Een oplossing is een aggregaat in jullie tuin. Ik ben bezig met een diesel aggregaat met dual fuel. Deze kan op lpg en diesel of frituurvet of afgewerkte olie of alleen diesel draaien. Als je weet hoeveel je verbruik is, kun je de grootte van het aggregaat hierop aanpassen. Zo heb je altijd stroom. En wordt diesel en/of lpg heel erg duur, kun je altijd overgaan op andere brandstoffen zoals slaolie, afgewerkte olie gemixt met diesel, oude frituurvet. Super handig en als je het eenmaal hebt draaien, lekker voordelig ook 🙂

   Reageren
 • TT Ismajliva

  Ik ben allestande werkende vrouw, mijn netto inkomen 1320 euri, en ik heb geen recht op energie toeslag, maar mensen met bijstand uitkering krijgen alkes, moeten bijstand uitkeringen omlaag

  Reageren
  • AAlbert

   @T Ismajliva
   ben je helemaal van de pot gerukt, moeten deze mensen nog verder uitgeknepen worden, ga er voor zorgen dat je een euro onder het minimum zit, dan heb je net zoveel rechten als een ander.

   Reageren
 • EEvi

  Hoe gaat dat met deze regeling in woongroepen? Wij hebben bijvoorbeeld gedeelde kosten voor het verbruik in de gemeenschappelijke ruimtes, maar er word ook gekeken naar individueel gasverbruik. We hebben geen losse energie contracten.

  Reageren
  • AAlbert

   @Evi
   Evi in een woongroep plaatsen ze over het algemeen geen aparte meters dat gaat op de grotehoop, helaas gaan de zuinige voor de verkwisters betalen, maar als je wel een gasmeter het in de kamer, ga over op inductie en een kleine hetelucht kachel aanzienlijk goedkoper.

   Reageren
 • Kksaba

  ik betaal 159 p/m aan energie .
  Hoe werkt het dan als wij 190 krijgen voor compensatie

  Reageren
  • TTruusje Tut

   @ksaba
   Je hoeft dan niks te betalen in nov en dec. Rest bedrag wordt of gestort op je rekening of in mindering gebracht op je jaarafrekening. (als je terugkrijgt wordt het restant erbij op geteld)

   Reageren
   • JJoke

    @Truusje Tut Overzicht regeling 190 euro per energieleverancier
    Leverancier Regeling
    Innova Uiterlijk voor 30 november en 30 december ontvang je het bedrag op je rekening.
    Coolblue Op 28 november en 27 december verrekenen zij het bedrag met het termijnbedrag.
    Delta Energie Uiterlijk eind november en eind december ontvang je het bedrag op je rekening.
    Energiedirect Wordt verrekend met je termijnbedrag.
    Essent Wordt verrekend met je termijnbedrag.
    Vandebron Wordt verrekend met je termijnbedrag.
    Shell Wordt verrekend met je termijnbedrag.
    Greenchoice Wordt verrekend met je termijnbedrag.
    United Consumers Wordt verrekend met je termijnbedrag.
    Pure Energie Wordt verrekend met je termijnbedrag.
    Vrijopnaam Rond 25 november en 25 december ontvang je het bedrag op je rekening.
    Engie Uiterlijk eind november en eind december ontvang je het bedrag op je rekening.
    Vattenfall Voor 26 november en voor 24 december ontvang je het bedrag op je rekening.
    Eneco Half november en eind december ontvang je het bedrag op je rekening.
    Powerpeers Wordt verrekend met je termijnbedrag.
    Oxxio Uiterlijk eind november en eind december ontvang je het bedrag op je rekening.
    Budget Energie Uiterlijk half november en half december ontvang je het bedrag op je rekening.
    Mega Energie Wordt verrekend met je termijnbedrag.

    Reageren
  • JJoke

   @ksaba

   Dit verschilt per leverancier div betalen gewoon het totaal bedrag aan je uit anderen verekenen het met je maand bedrag

   Overzicht regeling 190 euro per energieleverancier
   Leverancier Regeling
   Innova Uiterlijk voor 30 november en 30 december ontvang je het bedrag op je rekening.
   Coolblue Op 28 november en 27 december verrekenen zij het bedrag met het termijnbedrag.
   Delta Energie Uiterlijk eind november en eind december ontvang je het bedrag op je rekening.
   Energiedirect Wordt verrekend met je termijnbedrag.
   Essent Wordt verrekend met je termijnbedrag.
   Vandebron Wordt verrekend met je termijnbedrag.
   Shell Wordt verrekend met je termijnbedrag.
   Greenchoice Wordt verrekend met je termijnbedrag.
   United Consumers Wordt verrekend met je termijnbedrag.
   Pure Energie Wordt verrekend met je termijnbedrag.
   Vrijopnaam Rond 25 november en 25 december ontvang je het bedrag op je rekening.
   Engie Uiterlijk eind november en eind december ontvang je het bedrag op je rekening.
   Vattenfall Voor 26 november en voor 24 december ontvang je het bedrag op je rekening.
   Eneco Half november en eind december ontvang je het bedrag op je rekening.
   Powerpeers Wordt verrekend met je termijnbedrag.
   Oxxio Uiterlijk eind november en eind december ontvang je het bedrag op je rekening.
   Budget Energie Uiterlijk half november en half december ontvang je het bedrag op je rekening.
   Mega Energie Wordt verrekend met je termijnbedrag.

   Reageren

Schrijf een reactie

Het e-mailadres blijft prive.