0251 - 76 00 59
Tot 21:00 bereikbaar

De “Helemaal uit je stekker weken” van Nuon!

De “Helemaal uit je stekker weken” van Nuon zijn weer terug van weggeweest! En dat is goed nieuws, heel goed nieuws zelfs. Want nu kunt u wederom profiteren van scherpe tarieven voor stroom en gas en tevens een hoge welkomstbonus. Overstappen kan ik veel gevallen direct want Nuon betaalt voor u de boete tot 50 euro per product. Mis deze mooie deal niet en lees verder.

De details van de deal:
– U ontvangt € 200,- op uw rekening aan het eind van het contractjaar.
– U krijgt een contract voor stroom en gas met een vaste prijs tot 1 jaar.
– De eventuele overstapboete tot 50 euro per product wordt door Nuon betaald.
– De overstap wordt volledig door Nuon voor u geregeld.
– Ruim voor uw jaarcontract afloopt, krijgt u een nieuw aanbod.
– U bent zeker van zeer scherpe tarieven voor stroom en gas.

Ja, ik stap ook over!

Over Nuon

Nuon is een van de grootste aanbieders van stroom en gas in Nederland. Het bedrijf produceert en levert elektriciteit, warmte, koude en gas. Zij biedt verschillende energie-gerelateerde producten en diensten.

De uitgangspunten voor Nuon in haar bedrijfsuitvoering zijn:
– betaalbaarheid van energie
– betrouwbaarheid van levering
– een zo duurzaam mogelijke energieproductie

Het is zo geregeld

Nuon regelt de overstap voor u. U hoeft alleen uw gegevens in te vullen op de site van Nuon en Nuon regelt uw overstap voor u. U hoeft dus niet uw huidige energiecontract op te zeggen. Dit wordt allemaal voor u gedaan. En verder betaalt Nuon voor u de eventuele overstapboete tot een bedrag van 50 euro per product.

Overstapboete?

Als u overstapt naar Nuon, kan uw huidige leverancier u een boete in rekening brengen. Nuon vergoedt deze kosten tot € 50,- inclusief btw per product (stroom en gas).
Als uw huidige contract eindigt binnen nu en 2 maanden, dan kunt u probleemloos en zonder boetes overstappen. De overstap gaat dan in op het moment dat uw huidige contract eindigt. Als u een contract heeft voor onbepaalde tijd dan kunt u ook altijd de overstap in gang zetten. U betaalt dan nooit een boete. Als u een contract heeft van 1, 2 of 3 jaar dat eigenlijk nog langer dan 2 maanden loopt dan is de overstap misschien ook nog wel interessant voor u. Bekijk dan even hoe hoog de boete is die u moet betalen. Als die boete 50 euro is, dan vergoed Nuon dus die boete voor u. Als de boete hoger is, dan moet u voor uzelf even uitrekenen of een overstap alsnog gunstig kan zijn.

Profiteer!

Profiteer nu van de “Helemaal uit je stekker weken” van Nuon en stap ook over. Klik hier of op de banner hieronder om u direct aan te melden.


Geplaatst door:

Koen Kastermans

Geen Reacties op: De “Helemaal uit je stekker weken” van Nuon!

  • Je reageert op de
    reactie hierboven:

    Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd


  • Schrijf een reactie:

    Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd