0251 - 76 00 59
Tot 21:00 bereikbaar

De beste energiedeals

Bijna winter! Terwijl het buiten kouder wordt, blijf jij lekker binnen met de verwarming aan. Heerlijk! Het enige nadeel: de stijgende energiekosten. Tijd dus om op zoek te gaan naar de beste energiedeals en te switchen naar een goedkopere leverancier. Een overstap is zo gepiept en kan je tot wel 450 euro per jaar schelen. Dus waar wacht je nog op? Stap over en bespaar direct! Wij selecteerden vast drie fijne winterdeals.

Nuon Powerdeal weken

Voor de doorpakker! Als je voor het einde van dit jaar overstapt naar Nuon en kiest voor een stroom en gas aansluiting, ontvang je maar liefst 250 euro cadeau. Dat is dus direct besparen! Klik op de banner hieronder voor meer informatie over deze Nuon Powerdeal.

Oxxio superdeal

Voor de onderzoekers. Check jouw persoonlijke superdeal op de site van Oxxio en ontdek vwat je kunt besparen. Oxxio heeft sowieso goede cashback-deals. Bij deze aanbieding ontvang je zelfs minimaal 190 euro cashback bij een overstap naar deze superslimme energieleverancier.

Greenchoice: ga voor groen!

Voor wie voor groen gaat. Greenchoice is volgens de Consumentenbond de beste energieleverancier. Je kunt als klant kiezen uit drie pakketten. Het pakket ‘Wind uit Nederland’ wordt het vaakst afgesloten. Welke deal past bij jou? Kies jij voor ‘Groen uit Nederland’, ‘Biomassa uit Nederland’ of toch ook voor ‘Wind uit Nederland?’  Klik op de banner hieronder en ontdek wel pakket het voordeligst is voor jou.

Meer leveranciers vergelijken? Dat kan. Doe de energievergelijkingstest en binnen enkele seconden krijg je een onafhankelijk en up to date overzicht van de beste energiedeals. Overstappen is zo gepiept.

Besparen op je energiekosten

Je kunt je geld wel beter gebruiken! Wil je meer weten over overstappen naar een andere leverancier? Of tips om direct te besparen op je energiekosten? Check dan onze energie besparingstips.

 

 


Geplaatst door:

Saskia Driessen

Geen Reacties op: De beste energiedeals

  • Je reageert op de
    reactie hierboven:

    Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd


  • Schrijf een reactie:

    Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd