0251 - 76 00 59
Tot 21:00 bereikbaar

Energieleveranciers vergelijken

Energieleveranciers vergelijken is voor de meeste mensen niet hun favoriete bezigheid. Geld verdienen vanuit je luie stoel; dát doen de meesten wel graag!
Energieleveranciers vergelijken kost je slechts een paar minuten van je tijd en je verdient er al gauw honderden euro’s per jaar mee. Doe dus snel de energievergelijker en start met besparen!

Onafhankelijke energievergelijker

Via onze onafhankelijke energievergelijker kun je snel en gemakkelijk energieleveranciers vergelijken. Je vult je postcode in en binnen enkele seconden krijg je van ons een onafhankelijk overzicht van de -voor jouw situatie- meest voordelige energieleveranciers.
Regelmatig komen energieleveranciers met aantrekkelijke aanbiedingen om jou als nieuwe klant te mogen verwelkomen. Goed onderzoek doen naar de prijzen van verschillende energieleveranciers en op het juiste moment overstappen kan je daarom wel 450 euro per jaar opleveren.

Feiten over Energievergelijk.nl

 • Na overstap heb je altijd 14 dagen bedenktijd.
 • De gemiddelde besparing bij een overstap is 350 euro.
 • Overstappen via energievergelijk.nl is vaak goedkoper dan via de energieleverancier zelf.
 • De prijs die je ziet is ook echt de prijs die je betaalt.
 • Energievergelijk.nl is onafhankelijk en actueel.
 • Overstappen via energievergelijk.nl is simpel en snel geregeld.

Vaste klanten betalen meer

Ben jij al jaren vaste klant bij je energieleverancier? Dan is de kans groot dat je een beetje bent ingedut en veel te veel betaalt voor je stroom en gas. Kortingsacties zijn namelijk gericht op nieuwe klanten. Trouwe klanten betalen daarom ongemerkt meer dan nodig is. Wordt dus wakker, vergelijk alle energieleveranciers en begin vandaag nog met besparen.

Energieleveranciers vergelijken: en dan?

Onze energievergelijker zet de beste aanbiedingen voor jou op een rij. Nadat je deze aanbiedingen hebt bekeken, wil je misschien overstappen naar een andere leverancier. Dat is in 5 simpele stappen gepiept.

Overstappen in 5 stappen:

 • Vul je postcode en huisnummer in
 • Laat ons weten hoeveel stroom en gas je jaarlijks verbruikt
 • Kies de beste deal uit ons overzicht
 • Vul je gegevens in en klik op ‘bestellen’
 • Je bent overgestapt!

Energievergelijk.nl is volkomen onafhankelijk. Dit betekent dat wij geen rechtstreekse contracten of afspraken met energieleveranciers hebben. De aanbiedingen in onze energievergelijker worden centraal aangeleverd en beheerd.

Profiteer van de open energiemarkt

Op 1 juli 2014 is de energiemarkt vrijgegeven om de prijsconcurrentie tussen de leveranciers te bevorderen. Dit heeft als effect gehad dat jij als consument zelf kunt kiezen waar je energie afneemt. De energieleveranciers spannen zich steeds meer in om jou als klant binnen te halen. Zo verschijnen er regelmatig aanbiedingen als cashbacks, scherpe tarieven en prachtige welkomstcadeaus. En daar kun jij van profiteren!

Netbeheerder kiezen?

Let op: je netbeheerder kun je niet zelf kiezen. Deze is afhankelijk van je woonplaats. De netbeheerder zorgt ervoor dat je meterkast is aangesloten op het energienet. Ook legt de netbeheerder kabels en leidingen aan en beheert hij het energienetwerk, dat zorgt voor een goede levering van energie.
Vervolgens kies je zelf bij welke energieleverancier je deze energie afneemt.