Waar ben je naar op zoek?

NieuweStroom

Totaalscore

Energieprijs


6,8

Klantenservice


5,3

Algemeen


5,5

Over NieuweStroom

NieuweStroom is een Nederlandse energieleverancier die elektriciteit en gas levert voor de zakelijke markt. Het energiebedrijf belooft de laagste variabele tarieven te bieden, omdat de prijzen direct zijn gelinkt aan de stroomhandelbeurs APX. NieuweStroom is in handen van 11 private investeerders.

NieuweStroom is zelf geen stroomproducent, maar koopt (vooral grijze) stroom in op de markt.

Vergelijk energieprijzen

10 ervaringen

Plaats review

Schrijf een beoordeling

Wat vindt u van NieuweStroom?

Prijs
Klantenservice
Algemeen
 • SS. van der Toorn – 30 augustus 2022

  Prijs

  Service

  Algemeen

  Ik ben opgebeld door een verkoper, die zeer hautain was, de vragen van de klant als “dom” bestempelde en geen begrip toonde dat de klant zijn gastarief bij huidige energieleverancier wil vergelijken met het gastarief bij NieuweStroom. De verkoper wilde niet het contract eerst op papier verstrekken. Hoewel ik wel geïnteresseerd was in het aanbod, liep het stuk op de wijze van verkoop. Vanwege het arrogante optreden heb ik op gegeven moment mijn vrouw mee laten luisteren. Met het aangaan van dit contract moet zij immers ook mee willen instemmen. Richting mijn vrouw reageerde de verkoper nog onprettiger. Het contract was hij al niet bereid toe te sturen, mochten wij dit toch nog willen. Hij toonde totale onbegrip voor het feit dat klant met deze gasprijzen/energieprijzen eeen vergelijking willen trekken met hun huidige leverancier (die op dit moment nog tegen een lagere gasprijs mij levert dan NieuweStroom). Mijn huidige energieleverancier zou volgens de verkoper vanaf aankomend september veel duurder zijn. Nu kan dit laaste waar zijn, maar geef ons wel de redelijke mogelijkheid om dit te kunen vergelijken. De verkoper benoemde mijn huidige leverancier met een leljik woord, dat ik niet wil opschrijven. Na even met mijn vrouw gesproken hebben, heeft de verkoper de haak erop gegooid. Mijns inziens kan je zo niet met je klanten omgaan. Zeer onprettig, niet waardig (ook richting concurrenten); zeer onbeleefd.

  Reageren
 • RReinier – 30 april 2022

  Prijs

  Service

  Algemeen

  Waardeloze organisatie. Facturatie is echt een drama. Zijn al een aantal jaren met meerdere panden klant. De laatste 2 jaren waren de facturen elke maand een groot drama. De voorschot nota’s was bij sommige panden geen peil op te trekken. Van voorschot voor een horeca pand van €1660 per maand ineens naar €3600 per maand etc etc. Elke maand bellen en dan komt er sorry onze fout we gaan het corrigeren. De maand erop meteen weer dezelfde ellende. Afgelopen maand maar eens een automatische incasso zelf teruggeboekt en ja hoor een week later zeggen ze alleen het gas contract op wegens niet betalen! Vervolgens afgelopen donderdag de netbeheerder aan de deur om af te sluiten. We hadden al een betrouwbare leverancier gecontracteerd. Even gebeld over de afsluiting en het was opgelost! Lang leven de betrouwbare lang bestaande leveranciers, in dit geval Essent. Ga niet met NieuweStroom in zee ze zijn niet betrouwbaar. Dit sprak de medewerkers van de Netbeheerder ook uit! Mensen pas op echt

  Reageren
  • LLuuk Pasveer – 05 juni 2022

   Waarom zou ik voor Nieuwe Stroom moeten kiezen ?

   Reageren
 • OOzan – 20 april 2022

  Prijs

  Service

  Algemeen

  Zeer slecht met uitbetalen, waardeloos!

  Reageren
 • NNicolaas – 05 april 2021

  Prijs

  Service

  Algemeen

  Goede klantenservice. Overzichtelijke factuur die het verbruik heel inzichtelijk maakt en stimuleert om bewuster met energie om te gaan.

  Reageren
 • SSebastiaan – 28 oktober 2019

  Prijs

  Service

  Algemeen

  NieuweStroom geeft mij alle vrijheid en tot heden bespaar ik toch behoorlijk op mijn stroom en gasrekening!

  Reageren
 • Llei – 20 juli 2016

  electra prijs is inderdaad tov de anderen NU erg goed.over de gasprijs ben ik vooralsnog ON tevreden.
  ca. 3 cent BOVN anderen. komt vaker voor men lokt met datgene waar men goedkoop mee is en vervolgens haalt men via de prijs van andere energiebron t voordeel weer (helemaal ) weg.
  jammer waarom niet ook gas voor lagere prijs, winst is er dan niet zo snel maar de goedkoopste benzine pomp vind je ook meestal slechts door aanbeveling.

  Reageren
  • Dde Vries – 14 april 2020

   gasprijs is wel heel erg laag momenteel! 7 cent inkoop!!!

   Reageren
 • BBrenda – 17 juni 2016

  Supergoedkoop en alle vrijheid. Bespaar nu heel veel op mijn energierekening.

  Reageren
 • SStef – 17 juni 2016

  Prijs

  Service

  Algemeen

  Geen vastcontract, geen welkomstkado’s maar wel de laagste prijzen 🙂 ik ben tevreden!

  Reageren