Waar ben je naar op zoek?

HEM

Totaalscore

Energieprijs


4,4

Klantenservice


4,4

Algemeen


4,2

Plus- en minpunten

 • Vast contract (1 jaar)
 • Cashback
 • Hoge vaste tarieven
 • Lage terugleververgoeding
 • Negatief in het nieuws (Radar)

Over HEM

HEM, ofwel de Hollandse Energie Maatschappij profileert zich als moderne energieleverancier voor de Hollander.

Het is één van de weinige leveranciers die in 2023 een vast contract aanbiedt met cashbackactie. De tarieven in dit contract liggen echter aan de hoge kant, vergeleken met veel andere energie-aanbieders.

Kan het goedkoper?

18 ervaringen

Plaats review

Schrijf een beoordeling

Wat vindt u van HEM?

Prijs
Klantenservice
Algemeen
 • MMesker – 08 mei 2023

  Prijs

  Service

  Algemeen

  Waardeloos. Alles loopt langs elkaar heen, niemand weet wat, afspraken worden niet nagekomen, moeilijk contact te krijgen, verkeerde bedragen worden afgeschreven…voor mij nooit meer!

  Reageren
 • Ff. jeske – 02 mei 2023

  Prijs

  Service

  Algemeen

  Oplichter. Niks aan de telefoon was de waarheid. 3 keer zo duur. Geen contact met de klantenservice mogelijk, op emails word gebeld en bedrijft. Let op zijn

  Reageren
 • RR.H. – 26 april 2023

  Prijs

  Service

  Algemeen

  Met stip binnenkomende moet wel HEM energie zijn. De nieuwe oplichter in de markt zijnde.. of al een oude, onder een andere naam. ( Allround Holland Energie groep )

  Kunnen ontstaan uit wanbeleid der politieken en de gaten in wetgeving. Ondanks lopende onderzoeken tegen eigenaren over werving via callcenters was als leverancier starten geen probleem. He Jetten, bedankt he.

  Vast contract ontbonden, duurkoop ergens moeten zitten. En nu al weken te laat op teruggave jaarrekening wachten zonder vooruitgang.. waar meer mensen al langer last van hebben.

  Hem energie.. een gevalletje van duistere zaakjes van jouw centen samengesteld.

  Reageren
 • KKolibrie – 20 april 2023

  Prijs

  Service

  Algemeen

  Grote oplichters, sturen factuur 3000 euro terwijl wij niets heb afgenomen aan energie, daarna nog zo’n factuur , we worden bedreigd met boetes, geen contact mee te krijgen , telefoon wordt niet aangenomen , mails niet beantwoord, lijkt wel of er geen levend wezen aanwezig is , dat HEM zo mag door gaan met oplichting.
  Brutaliteit , afpersing, en daarbij zijn ze verschrikkelijk duur, onze huidige firma is de helft goedkoper , dit bedrijf moet aangepakt worden ,

  Reageren
 • MMicha koopmans – 13 april 2023

  Prijs

  Service

  Algemeen

  Slechtste energie bedrijf ooit oplichters in den top regeren nergens op tot je moet betalen dan kan het ineens wel kijk uit ze zijn al landelijk bekend helaas

  Reageren
  • RR.H – 19 april 2023

   @Micha koopmans

   Ze zijn lekker bezig idd. Amper gehoor. Geld niet willen uitbetalen. Maar de volgende termijn betaling willen ze uiteraard wel hebben.

   Wacht hier ook al weken op uitbetaling jaaropgave. Vele met ons.

   Het ruikt ernaar dat eigenaar
   Ouail Naamar weer zijn zakelijk talent van oplichting is begonnen inderdaad.

   Reageren
   • MMicha koopmans – 20 april 2023

    @R.H helaas gast het bij ons ‘s niet over een uitbetaling maar wij moeten meer als 6300 euro betalen voor 2 maanden en nu met incasso al meer als 7200 euro hebben nu een advocaat erop kost hellaas heel veel geld dit maar zijn eerste klas oplichters

    Reageren
    • AAnja van de Ven – 23 april 2023

     @Micha koopmans
     Vreselijk, succes

     Ik kreeg 19 en 20 april via ing
     HEM
     Allround Holland Energie
     Allebei 274
     Niet betaald, stond niets op de rekening.
     Dat kan soms..
     Maar ik…en nu.
     Niet goed bereikbaar, echt niet te geloven dat in Nl dit niet de kop in gedrukt wordt

     Wederom succes

     Reageren
     • KKoopmans – 30 april 2023

      @Anja van de Ven

      Kijk maar is ip Google reviews en trustpilot alles wat 5 sterren geeft doen ze zelf mensen bestaan niet eens is allemaal nep oplichting om hun procenten omhoog te krijgen helaas

      Reageren
 • RR.H – 12 april 2023

  Prijs

  Service

  Algemeen

  Als je maand en dag bezig bent om jouw geld terug te krijgen middels de jaarrekening gaan de nekharen overeind staan. Telkens van het kastje naar de muur met 2 weken aan toe verder in het riet gestuurd worden. Maar jouw geld zien.??

  Reageren
 • BBakker – 06 april 2023

  Prijs

  Service

  Algemeen

  Sinds 12 dec 2022 weg bij HEM maar ik ben al maanden bezig met een juiste eindafrekening. Op 3 april na 11 mails en 8 telefoon gesprekken wederom gebeld met HEM . Toevallig de tweede keer Sam van HEM aan de lijn. Hoewel (zoals op verkoopt training geleerd ) Sam begripvol reageert want alle gegevens zijn bekend voor een juiste eind afrekening t/m 12 dec 2022 gebeurd er niets.
  Sam verwijst mij wederom naar mijn nieuwe provider want hij kan echt niets doen. Het bericht van de laatste eind meterstanden moet van mijn nieuwe provider komen. Terwijl deze al maanden in bezit is van HEM. Daar Liander geen slimme meter kon plaatsten heb ik namelijk zowel aan HEM als mijn nieuwe provider alle juiste standen inclusief foto’s van de meter met deze standen aan HEM gestuurd. Ook mijn nieuwe provider geeft aan de meterstanden vrij te hebben gegeven aan de markt en aan HEM.
  HEM verschuilt zich achter vage regels en wijst naar iedereen. Het blijkt onwil . Ze hebben immers gratis financiering voor hun bedrijf. Al die consumenten die ze aan het lijntje houden (gaat het om miljoenen). Ik zelf heb al maanden veel euros te goed.
  Ben benieuwd naar de reacties
  Familie Bakker

  Reageren
  • RR.H – 12 april 2023

   @Bakker
   Hier ander verhaal maar hetzelfde schuitje.. en logisch dat ik geen vervolg zie bij hem energie. En dan weer.?? het moeilijke gedoe van het meest simpele der uitbetaling moet aangaan. Zucht diep.

   Dit allemaal mogelijk gemaakt door die fantastische overheid die allerlei constructies van deze legale maffia praktijken toestaat.

   Reageren
 • SSuzanne – 19 februari 2023

  Prijs

  Service

  Algemeen

  Ik was opgelicht via de telefoon. HEM heeft mij geholpen en godzijdank alles opgelost. THANKS THANKS!

  Reageren
  • BBakker – 21 april 2023

   @Suzanne

   Dit is een review / zo een verhaal van pin pas fraude waarbij de “bankmedewerkers “ lees de oplichters (HEM) je helpen . We lezen graag de details van jou wat er echt gebeurd is want van deze reactie geloof hier niets van.

   Reageren
 • JJanet – 18 februari 2023

  Prijs

  Service

  Algemeen

  Wat duurder dan verwacht. Maar de 250 Euro teruggave kwam goed van pas.

  Reageren
 • JJantien – 17 februari 2023

  Prijs

  Service

  Algemeen

  Fijn geholpen met een nieuw contract

  Reageren
 • HHans Zuiver – 31 januari 2023

  Prijs

  Service

  Algemeen

  Ik heb eigenlijk nooit contact met mijn energie leverancier. Krijg geen contact of antwoord. Dat is heel vervelend omdat HEM ook regelmatig negatief in de publiciteit komt. Ik weet echt niet of ikzelf bij HEM moet blijven als mijn contract voorbij is

  Reageren
  • BBakker – 21 april 2023

   @Hans Zuiver

   Probeer je voorschot zo laag mogelijk bij je werkelijkheid/gebruik te houden en zet anders je incasso stop. Want één ding als je weg gaat bij HEM krijg je het te veel betaalde niet terug. Ik ben al 5 mnd bezig met Sam , Sander en Dolf Teters van HEM . Ze hebben alle “begrip” maar doen niets voor je .

   Reageren