Fenor

Energieprijs
6,0
Klantenservice
4,5
Algemeen
4,5

Over Fenor

Fenor is een Nederlandse energieleverancier van groene stroom en gas voor de zakelijke en particuliere markt. Het bedrijf werd in 2011 opgericht in Heerenveen en is onderdeel van Magna Frisia Holding B.V. Fenor heeft vooral klanten en bekendheid in Friesland.

Herkomst elektriciteit

Fenor maakt enkel gebruik van windenergie. Deze is deels afkomstig uit Nederland. De rest wordt ingekocht op de Europese markt.

Contact


5,0
Schrijf beoordeling

Schrijf een beoordeling

Wat vindt u van Fenor?

Prijs
Klantenservice
Algemeen

Uw gegevens

3 klantbeoordelingen over Fenor

 • V
  vanger

  Enkele weken geleden wilde ik bij Fenor een 1-jarig contract afsluiten maar heb me bedacht voor het contract daadwerkelijk inging. Ik was echter net 24 uur te laat, ipv 14 dagen heb ik op de 15e dag gereageerd. En ook al had Fenor nog niets in gang gezet en zou het contract pas 3 weken later ingaan, men vond toch dat ik dan de boete van 100 euro moest betalen. Volgens mij is deze boete meer bedoeld voor mensen die voor het einde van het contract opstappen, niet als de energielevering nog niet eens is ingegaan. Mijn vraag om hier dan ook van af te zien werd beantwoord met een factuur van 100 euro… voor inderdaad: geen levering en het nog niet eens in gang te hebben gezet van een contract. Ja, misschien mag het maar beschamend is het ook als het contract nog niet is ingegaan.

  Prijs
  Klantenservice
  Algemeen
  Reageren

  Reageren?

 • P
  piet bloks

  slechte levering van energie

  Reageren

  Reageren?

 • R
  Ronald

  Ben erg tevreden over FEnor tot dusver

  Prijs
  Klantenservice
  Algemeen
  Reageren

  Reageren?